Kış aylarının vazgeçilmezi eşyalarımız vardır; kaşkol, atkı, bere gibi. Eldiven de bunlardan biridir. Soğuk kış ayları ellerimizin kurumasına ve soğuktan yanık olmasına sebebiyet verebilir. Aşırı soğuk bölgelerimiz de sıcaklığın eksi derecelere düşmesi adeta ellerimizi açamayacak hale gelene kadar kasılmasına sebebiyet verir.

İşin eğlenceli hali de vardır tabi ki kar topu oynarken, kardan adam yaparken ihtiyaç duyduğumuz bir üründür.  Kadın, erkek, çocuk, bebek fark etmeksizin hepimizin ihtiyacı olan bu ürünün farklı bir boyutu da aksesuar olarak kullanılmasıdır. Yaz, kış, bahar fark etmeksizin aksesuar olarak ince dantel modeli, şık simli modelleri ile kombinlerimizi süsler.

Eldiven Türleri

Eldiven medikal amaçlı da üretilebilmektedir. Özellikle hijyene ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda kullanabileceğimiz. Bisikletçi modelleri de vardır, kask gibi zararlardan korumak amaçlı üretilirler. Parmak uçları açık türleri ise ellerimiz daha işlevsel kullanmak amacı ile üretilirler.

Bisikletçi ve medikal eldivenler su geçirmeme özelliği ile oldukça kullanışlıdır. Bisikletçi eldivenler su geçirmediği gibi terlemeyi de önler. Tırmanışçılık sporları içinde daha sert materyalden koruyucu bantlı eldiven türleri vardır. Modellere göz atmak isterseniz;   https://www.kostebek.com.tr/eldiven sayfasını ziyaret edebilirsiniz.