Ekuralkan firması 1950 yıllarına dayanan bir kuruluş tarihine sahiptir. İlk olarak piyasa içerisine Van üzerinde otomotiv yedek parça satıcısı olarak başlamıştır. Daha sonrasında da otomotiv sanayisine Kuralkan adıyla adım atmıştır. Yıllar içerisinde de yapmış olduğu ek yatırımları ile birlikte büyümeye başlamıştır. Aynı zamanda birçok markanın da distribütörlüğünü de almıştır. Yeni sektörler üzerindeki yönelimi ve kalite odaklı üretimi sayesinde hem ulusal hem de uluslararası alanda yerini almayı başarmıştır.

Kuralkan Bilim Otomotiv San. Ve Dış Tic. A.Ş. normal bir şirket kuruluşudur. Grubu içerisinde sadece motosiklet sektörünün olduğunu da düşünmeyin firma çok geniş kapsamlı hizmet akışı sunmaktadır. Bunlar içerisinde bilgisayar, otomotiv, inşaat sanayisi de vardır. Ekonomik anlamda da ciddi anlamda istihdam ve katma değer sağlamıştır.

Hem bilişim hem de otomotiv özellikle de motosiklet sektöründe öncü kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır. Ekuralkan firması ilk olarak otomotivde motosiklet sektörüne 1987 yılında adım atmıştır. MZ motosikletleri ile birlikte Türkiye distribütörlüğünü de almış bulunur.

Sektör içerisinde göstermiş olduğu başarı ile birlikte yıllar içerisinde kazandıkları başarı son derece önemli bir yere gelmiştir. 1994 yılına gelindiğinde de firma ilk olarak %100 yerli olan MZ motosikletlerini üretmeye başlamıştır. Bu yıldan beri Kanuni markasıyla üretmiş olduğu motosikletleri hem yurt içinde hem de yurt dışında satmaya devam etmektedir.

Ekuralkan ATV Satışları

Günümüzde insanlar birçok binek araç kullanımına sahiptir. Bu araçlarla da günlük ihtiyaçlar karşılanmaktadır. Özellikle otomotiv sektörü içerisinde çok farklı model çeşitliliği vardır. Kuralkan firması da sizlere Kanuni markasıyla atv motor satışları sunmaktadır. Özellikle ihtiyaçlarınız doğrultusunda tasarlanan bu ürünler oldukça zevkli bir duruşa da sahiptir.  

ATV motorlar son yıllarda bir spor dalı olarak dünyanın birçok yerinde kullanılmaya başlamıştır. Birçok farklı arazi var ve aynı zamanda dünyamızda da ülkemizde de farklı iklimlere şahit oluyoruz. Bu anlamda ATV’ler bu gibi doğal durumlara karşı kullanımı son derece uygun cihazlardır. Ekuralkan üzerinde de satışları aktif olan ATV motorların dayanıklı ve güçlü motorları oldukça dikkat çeken özelliklerden birkaçıdır.

Özellikle de Arabistan’da çöllerde ve Afrika’da safari turlarında belgesellerde de çok aşina olarak gördüğünüz motorlardır. Ülkemizde de artık son zamanlarda bunu spor dalı haline getirip kullananlar oldukça fazladır. Ekuralkan firması da bunlar bazında ilerlemeler göstererek sizlere yardımcı olmaya devam ediyor.

Ekuralkan Estetik Duruşa Sahip ATV Motorlar

Her coğrafya üzerinde kullanıcıları için zorlu görevleri başarması için ATV motorlar son derece yardımcı elemanlardır. Kuralkan firması da Kanuni markasıyla çıkartmış olduğu ATV motorları ile farklı özelliklerle donatmıştır. Dayanıklı yapıları ve güçlü motorları sayesinde de çölden, karlı zeminlere, engebeli yollara kadar birçok sürüş deneyimi elde edebilirsiniz. Her ne kadar farklı birçok türü olsa da en çok bireyler tarafından arazi ve spor dalı için kullanılan modelleri bilinmektedir.

Kaynak: https://www.ekuralkan.com/atv-motor