Sportif görünümü ve popülerliği ile geçmişten günümüze vitrinlerin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alan ekose desenler, her kullanım alanında çok beğeniliyor. Farklı dokularda ve renklerde ekose ceket modelleri ile tarzınızı şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Yatay ve dikey çizgilerin bir arada kullanılması ile ortaya çıkan bu kare desenler spor tarzları mükemmel bir şeklide tamamlıyor. Ekose gömlekler ile uyum elde etmek için diğer parçaların düz renkli olmasına dikkat etmek gereklidir.

Blazer Ceketlerde Ekoseli Tasarımlar

Blazer modellerde ekoseli tasarımlar çok beğeniliyor. Özellikle kahve, beyaz üzerine mavi ya da bordo kareli, taba renkli modeller yazlık kullanımlarda tercih ediliyor. Dar kesim modeller özel davetler için hazırladığınız kombinleri mükemmel bir şekilde tamamlayabilir.

Günlük Kullanımlarda Ekose Desenler

Ceketler erkekler için bir tarz tamamlayıcısıdır. Günlük kullanımlarda ekoseli desenlerde gri beyaz kareler ile hazırlanan ceketler gri pantolonlar ile hem rahat, hem uyumlu bir seçim oluşturur. Yaz kombinlerinde mavi, kareli modeller tercih edilebiliyor. Gri ana temalı modellerde farklı çizgiler ile elde edilen ekoseli tasarımlar ise özellikle siyah pantolonlar ve beyaz tişörtler ile günlük tarzınızı uyumlu bir şekilde tamamlıyor.

Özel Davetlerde Kullanılan Tasarımlar

Yelekli ekose ceket modelleri tarzınıza özel bir seçimdir. Özel davetler için kullanabileceğiniz şık bir kombin oluşturur. Ekru üzerine yeşil çizgiler, lacivert üzerine mavi çizgiler, gri üzerine bordo çizgiler şık konseptlerde yer alacak modellerdendir. Bu modelleri tamamlamak için zır renklerin uyumundan yararlanabilir ya da Birbirine yakın renk tonlarının asaletini kullanabilirsiniz.

En Trend Ekose Ceket Modelleri

Yeni sezon trendleri arasında gri, taba, lacivert renkler öne çıkıyor. Çift düğmeli klasik yakalı modellerin yanında bomber tasarımlarda fermuarlı daha modern modellerde ekose ceket modelleri arasında yer alıyor. Bu modellerde kiremit, siyah, açık gri, kahverengi renk tonları bulunabiliyor. Spor model ceketlerde kürk yakalar daha çok gençlerin tercih ettiği tasarımlardandır. Klasik tasarımlar vitrinlerdeki yerini her zaman korur. Klasik modellerde gri ve mavinin farklı tonlarında kareli desenler iş, okul ya da günlük kullanımların aranan modelleri arasındadır. Gri üzerine hardal sarısı, taba, krem gibi çizgiler kullanıla modeller zıt renklerin uyumu olarak özel davetlerde tercih edilebilir görünümler oluşturuyor.