Genel kültür oyunları olarak sizlere ücretsiz olarak sunulan, zekâ geliştiren oyunlar olarak ülkemizde en fazla oynana oyunlar arasında yer alan kelime gezmece oyunu, düşen kelime oyunu internet bağlantısı olmadan keyifle oynayabileceğiniz ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirebileceğiniz oyunlardır. Cep telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz kelime gezmece oyununda her bölüm için gizlenmiş kelimeyi bulmanız gerekiyor. Kelimeyi bulmakta zorlanabileceğiniz durumlar için sitemizde yer alan kelime gezmece cevapları sayfasından faydalanabilirsiniz. Benzer şekilde kutucuklar içinde gizlenmiş olan kelimeleri bularak yeni kelimeler oluşturacağınız düşen kelime oyununda bölüm geçmekte zorlandığınızda düşen kelime cevapları sayfasınız ziyaret edebilir, ilgili bölümün cevaplarına ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Oyunu

Görseller sunularak soruların sorulduğu ve cevaplar vermeniz gereken bir zekâ oyunu lan brain out oyununu oynadığınızda zaman çok keyifli ve hızlı bir şekilde geçiyor. Bu oyunu oynarken kolay bölümler olduğu gibi zor bölümler ile de karşılaşıyorsunuz. Zor bölümleri geçebilmek için brain out cevaplar arasından ilgili bölümün cevabını öğrenebilir, sonraki bölüme kolayca geçebilirsiniz.

Enpatika Blog sayfası kelime oyunu severlerin en faydalı tüyoları bulabileceği bir sayfa iken, aynı zamanda hayat dair birçok farklı alanda en donanımlı içeriklere de ulaşabilecekleri bir platformdur. Blog içerisinde yer alan kategorilerden en güncel ve faydalı içerikler sizler için hazırlanmıştır. Sinema, eğitim, kültür sanat ve astroloji alanında birçok farklı içerik için sizleri sitemize bekliyoruz.