Satmak istediğiniz ürün ya da mallar net dünyasında popüler satış sitelerine entegre edilebiliyor. Pek çok adrese ürün yüklemek, sipariş takip etmek, fatura kesmek ve benzeri işlemleri dilediğiniz zaman tek bir yazılım ile yapabilirsiniz. sentos.com.tr adresi bütün bunlar için fonksiyonel bir içerik sunuyor. Artık mağazalarınızı yönetmek zor olmaktan çıkmakla kalmıyor, pratik ve basit bir şekilde de yönetilebiliyor. Hemen N11 entegrasyon ve size katacağı avantajların bilgisi de siteden öğreniliyor.

Pek Çok Site İçin Entegrasyon Çözümleri

Yararlanma şansınız olan diğer bir seçenek ise Gittigidiyor entegrasyon oluyor. Bu programı elde ettiğiniz de ilgili site üzerinde neler yapabileceğiniz kapsamlı şekilde sizlere aktarılıyor. Satış yapmak için hedeflediğiniz diğer bir durak hepsi burada içinde zengin bir opsiyon sunuluyor. Vakit kaybetmeden en güncel ve son hali ile Hepsiburada entegrasyon çözümlerine bakılabiliyor.

Birden Fazla Mağaza Yönetmek Çok Kolay

Bahsettiğimiz sitelerden birden daha çok mağazanız varsa yönetmek zor olabiliyor. Oysa bu benzersiz yazılım sizlere nitelikli kullanım avantajlarını beraberinde getiriyor. Bu özelliği test edeceğiniz başka bir durak ise Pazaryeri entegrasyon kategorisi oluyor. Artık hem stok tutmak hem de başarılı bir e-ticaret dönemi geçirmek imkânsız olmaktan çıkıyor. Sizde satıcı olan bu ürün ile hemen tanışmalı ve işlerinizin ne kadar daha pratik bir şekilde gittiğini de görebilirsiniz.

sentos.com.tr