Kanada'ya gitmek isteyen Türk vatandaşlarından diplomatik pasaportlar da dahil olmak üzere tüm pasaportlarda vize istenmektedir. Pasaportun süresi ne kadar uzun olursa o kadar uzun süresi alınabileceğinden bu konuya dikkat edilmesi kişinin yararınadır.

           

            Turistik vizelerde öncelikle yapılması gereken kanada bilgi formu ve aile formu gibi formların doldurulmasıdır. Şirket çalışanları için gereken Kanada turist vizesi işlemlerinde, antetli kağıda, şirket yetkilileri tarafından işe başlama tarihi, şirketteki görevin ne olduğu ve hangi tarihler arasında vize istendiği ve masrafların nasıl karşılanacağı ile ilgili bilgi içeren bir dilekçenin hazırlanıp sunulması gerekmektedir. Ayrıca İngilizce olarak şahsi vize talebinde bulunulması gerekmektedir. Hangi tarihlerde ne amaçla gidildiği, masraflarını karşılayabileceğine haiz olduğuna dair evraklar istenmektedir.

            Çalışanlardan çalıştıkları şirketin güncel faaliyet belgesi, imza sirküleri fotokopisi, ticari sicil gazetesi, son tarihli vergi levhası, sgk işe giriş bildirgesi, maaş bordrosu, hizmet dökümü, banka hesap dökümü, varsa tapu, ruhsat, kira kontratı fotokopileri gibi birçok evrak istenmektedir.            

            Bu işlemler için sırasında uzman yardımı alınması işlemlerin hızlı ve problemsiz yürütülmesi açısından önemlidir. Bu noktada biz de sizin vakit kaybı yaşamamanız ve bürokratik işlemlerin sıkıcılığından kurtulmanız için her şeyi sizin yerinize deneyimli ekibimizle birlikte hallediyoruz. Dünya'nın vize isteyen hangi noktasına gitmek isterseniz, tüm vize işlemlerinizle ilgili adresinden hizmetlerimizi inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.