Günümüzün en popüler hobileri arasına giren drone ve drone  kullanımı görünenin aksine hem kolay hem de zordur. Alacağınız bir drone  çeşidi size,  oluşturabileceği teknik kullanım zorlukları ya da arızalarında oluşacak servis desteği konusunda problemler çıkarabilir.  Bu  ve buna benzer sebepler nedeniyle dünya genelinde ön sıralarda yer alan ülkemizde de tercih sebepleri arasına giren Dji en güvenilir ürünler arasındadır.

Dji Türkiye, sağladığı satış ve satış sonrası hizmetleri ile profesyonel hizmet anlayışı ve desteği ile sizlere hizmet vermektedir. Bir çok model ve özellikleri ile bu ürünler çeşitli sınıflarda sizlere sunulmaktadır. Ağırlık ve kullanım yerine göre, çeşitli kural ve kayıtlara tabi olan bu cihazlarda, kullanım sırasında kullanıcı hataları ya da teknik arızalar ve dış etkenlerin yarattığı problemler ile karşılaşılması durumları olabilir.  Dji teknik servis bu durumlar İçin  7/24 şeklinde hizmet vermektedir.

Dji Servis Neden Gereklidir?

Ürününüzle ilgili tüm sorularınız ve sorunlarınız için Dji servis,  yetişmiş elemanları ve tecrübesi ile her türlü problemi ivedilikle çözmektedir. Cihazınızda oluşabilecek problemlerin servise ulaştığı andan itibaren,  teknik bir arızası ya da probleminin ne olduğu üstün teknolojik ürünlerle test edilip kısa sürede tespit edilir ve çözüm aşamasına geçilir. Yapılacak işlemlerden sonra, yapılacak testlerle birlikte, sorunun giderilmesi ve akabinde sizlere nedenleri ve niçinleri konusunda verilecek bilgiler ışığında teslim edilir.

Dji Türkiye aracılığı ile alacağınız destek ile daha kolay ve profesyonel bir kullanım çerçevesinde verimli bir gelişime sahip olursunuz. Ürünleriniz,  kargo yoluyla da servise ulaşabilir. Ücretsiz teslimat,  değişim ve iade garantileri ve saat sınırı olmaksızın destek gibi,  bir çok hizmet anlayışından yararlanabilirsiniz. Bu ürünlerin kullanımı esnasında, her an farklı sorularınız ve görüşleriniz için servis tarafından  ilgiyle karşılanır ve çözüm sonucuna  ulaşabilirsiniz.