Polisin savcılığa gönderdiği görüntüler 3 ayrı bölümden oluşuyor. İlk görüntü polislerin eve geldiği ilk ana ait. Polisler H.R.K.’nin evde olup olmadığını sorduktan sonra arama yapacaklarını söylüyor. Bu sırada Doğan ailesinin üyeleri polisten galoş giymelerini istiyor. İkinci görüntüde sivil polisler eve girip arama yapmaya başlıyor. Dilek Doğan da bu sırada vuruluyor. Videonun 1.45’nci saniyesinde Dilek Doğan ile tetiği çeken polis Y.M.’nin sesleri duyuluyor:

POLİS: “Ben sana ne dedim, ben sana ne dedim. Ben sana ne dedim”

DİLEK: Ya napıyosun(Silah sesi geliyor ve Dilek Doğan yere düşüyor)

DİLEK’İN AĞABEYİ MEHMET: Dilek. Dilek. Dilek. Dilek.




SARHOŞ BASTI

Son video ise evin avlusunda çekilmiş. Dilek’in annesi, babası ve ağabeyi ile polisler orada. Aralarında şu konuşmalar geçiyor:

POLİS: Senin oğlun yaptı oğlun ben yapmadım valla ben yapmadım. Sarhoş bastı sarhoş, sarhoş bastı sarhoş, sarhoş bastı tetiğe, Oğlun oğlun, oğlun sarhoş, oğlun bastı tetiğe, oğlunoğlun.

ANNE: Oy anam oy oy,

AĞABEY MEHMET: Hepinizi öldürürüm lan, hepinizi öldürürüm lan, bırak beni baba

BABASI İLK DEFA İZLEDİ


Dilek Doğan’ın babası Metin Doğan, avukatları tarafından dava dosyasından alınan kızının son anlarının görüntülerini, dün düzenlenen basın toplantısı sırasında ilk kez izledi. Ağlamamak için büyük çaba gösteren Metin Doğan, polislerin yalan söylediğinin bu görüntülerle ortaya çıktığını, polise direnmediklerini söyledi. Metin Doğan, “Vurmak için gelmişlerdi. En değerli varlığımızı alıp götürdüler” dedi.