Dijital Hizmet Danışmanlığı

Dünyanın her yerinde internetin kullanılması, birçok sınırın ortadan kalkmasına neden olmuştur. Firmalar, ürünlerini internet üzerinden dünyanın her yerine pazarlayabiliyor. Ancak internet platformlarında yerinizi alırken, sağlam ve etkili olmaya dikkat etmelisiniz. Bunun için 618media, Türkiye’nin en iyi danışmanlık ajansı olarak hizmet veriyor.

Tüm sektörlerde, firmalara ve kişilere, web tasarımı, sosyal medya danışmanlığı ve SEO hizmetleri gibi tüm dijital alanlarda hizmet veriyor. 618media.com üzerinden kendilerine ulaşan ve hizmet talebinde bulunan müşterilerine en iyi hizmetleri sunmaya çalışıyorlar. Kendi sektörlerindeki etkinliklerini artırmak ve firmaların gelişmesini sağlamak için profesyonel ekipleri ile çalışmalar sergiliyorlar.

Hizmetleri

618media ajans firması, ne tür hizmetler verdiğini, müşterilerinin hangi hizmetleri talep edebileceklerini web sitesi üzerinden duyurmaktadır. Dijital platformlarda yapılacak işlemler için danışmanlık ve destek hizmeti talep edenler, web sitesi üzerinden online başvuru formu doldurabiliyor. Hizmetlerini tanıtabilmek için sitelerinde, kategoriler halinde gösteriyorlar.

Hizmet kategorileri şu başlıklardan oluşuyor;

  • SEO
  • Dijital Pazarlama
  • Sosyal medya
  • E-ticaret
  • Web Tasarımı
  • Yazılım
  • Sosyal medya danışmanlığı

Web sitesinde gösterilen bu hizmetleri satın alarak, firmanızın dünya genelinde daha hızlı ve kolay tanınır olmasını, satış oranlarının artmasını sağlayabilirsiniz.

SEO Analizi

Firmalar dijital dünyaya açılabilmek için web sitesi kullanırlar. Web sitelerinin etkinliği firma kalitesini artıracaktır. Bunu sağlayabilmek için tüm sektörler için hazırlanmış olan web siteleri üzerinde SEO analiz işlemleri yapıyorlar. 618media profesyonel çalışmalarının başında SEO hizmetlerinin geldiğini gösteriyor.

Web siteleri üzerinde SEO analizleri yaparak, sitede bulunan hataları, erişim engellemelerini tespit ediyorlar. SEO çalışmaları ile sitelerin daha hızlı erişilebilir olmasını, arama motorlarında ilk sıralarda yer almasını sağlıyorlar.

Bir web sitesi arama motorunun ilk sırasında yer aldığında, daha çok kişi tarafından ziyaret edilmeye başlanacaktır. Anahtar kelime uygulamalarını site içeriklerine uygulayarak, yapılan aramalarda müşterilerin ilk sizin sitenize erişim yapmasını sağlıyorlar.

Neden SEO Yapılmalı?

Ülkemizde SEO hizmetleri veren en iyi firmalardan birisi olan 618media ajansı, firmalar için web tasarımı yapmaktadır. Yaptıkları tasarımların SEO uyumlu olmasını sağlıyorlar. Firmaların kullanmış oldukları web siteleri üzerinde de SEO çalışmaları yaparak tüm eksiklikleri gidermeye çalışıyorlar.

Müşterilerine SEO çalışmalarının neden yapılması gerektiğini ve faydalarını anlatıyorlar. Bir web sitesi üzerinde SEO çalışması yapıldığında, firmanın kurumsallaşması ve markalaşması daha kolay gerçekleşmektedir. Arama motorlarında siteye erişim daha kolay olacağı ve yapılan aramalarda ilk sıralarda geleceği için daha fazla kişi firma markasını tanımaya başlayacaktır. Tanınma oranı arttıkça, markanın değeri artacak ve ürün pazarlama payı yükselecektir.

SEO neden yapılmalı sorusuna verilebilecek çok sayıda cevap bulunmaktadır. Web siteleri firmaların dijital dünyadaki görünen yüzleri olduğu için iyi tasarlanmış ve kullanışlı bir web sitesi firmanın kalitesini artıracaktır. Web sitesinin kalitesi ise SEO çalışmaları ile artırılabilmektedir.

Pazar Payının Artırılması

Firmalar ürünlerini tanıtabilmek ve pazarlayabilmek için büyük yatırımlar yapmaktadır. Ancak son dönemlerde, internet teknolojisinin kullanılması, bu maliyetleri düşürmeye başlamıştır. 618media firması vermiş olduğu danışmanlık hizmetleri sayesinde, firmaların tüm dijital platformları daha etkili kullanmalarını sağlamaktadır. Firmalar, web siteleri üzerinden ürün pazarlamaya başlayarak, daha fazla müşteriye ulaşmakta ve müşterilerine ürünlerini aracısız olarak pazarlayabilmektedir. Bu müşterinin ürüne daha uygun fiyata ulaşmasını sağlamaktadır. Karşılıklı fayda sağlandığı için firmanın ve ürünün tanıtımı daha kolay olmaktadır.

Sosyal Medya

Dünya genelinde, bilgisayar ya da mobil cihazlar üzerinden internet erişimi sağlayabilen herkes çeşitli sosyal medya hesaplarını kullanmaktadır. Son dönemlerde, firmalar kurumsal olarak sosyal medya hesapları oluşturarak, reklam yapma ve dijital pazarlama işlemlerini sosyal medya üzerinden yapmaya başlamıştır. Dijital dünyada yapılacak olan küçük hatalar bazen olumsuz dönüşlere neden olabilecektir. Bunun için sosyal medyada hata yapmamak ve kendinizi en iyi şekilde tanıtabilmek için 618media sosyal medya danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Firma, profesyonel olarak, hesaplarınızın yönetimi, içerik oluşturulması, hedef müşteri kitlesinde etki oluşturma gibi alanlarda en iyi hizmetleri sunuyorlar.

Danışmanlık Hizmetleri

Firmaları, sektörlerinde tanınmaya başladıkça kurumsal kimliklerini kazanırlar. Kurumsal kimlik kazanabilmek için etkili reklam yöntemlerinin kullanılması gerekir. En etkili reklam yöntemleri ise dijital reklam çalışmalarıdır. 618media sosyal medya danışmanlık hizmetleri ile firmaların tüm reklamlarının sosyal medya hesapları üzerinden daha düşük maliyetlerle yapılmasını sağlıyorlar. Sosyal medya hesaplarının doğru yönetilmesi, içeriklerin belirlenmesi ve içerik paylaşımlarının zamanında yapılması gibi konularda danışmanlık hizmeti veriyorlar. Firmadan alacağınız danışmanlık hizmetleri ile sektörünüzün en çok tanınan firması olabilir, satış oranlarınızı hızlı bir şekilde artırabilirsiniz.

Web Sitelerini Önemi

618media web tasarım hizmetleri ile tüm kişi ve firmalara ihtiyaçları olan web sitelerini hazırlıyorlar. Web siteleri, markalaşmaya çalışan firmaların dijital kimliğidir. Müşterileri, firmaları tanımak için öncelikle web sitelerini ziyaret ederler. İyi tasarlanmış bir web sitesi firma kalitesini artıracak ve müşteriye aradığını bulma şansı verecektir. Web tasarım hizmetlerinde, sektörlerin yapısına ve ihtiyaçlarına göre belirleme yapıyorlar, profesyonel olarak en iyi web sitesinin hazırlanmasını sağlıyorlar. Web siteleri, firmaların ürün ve hizmet tanıtımı, kurumsallaşma, markalaşma, müşterileri ile iletişim kurması için en önemli unsurdur.

Dijital Erişim Avantajları

Dijital erişim unsuru olarak web siteleri gösterilmektedir. 618media web tasarım hizmetleri ile firmaların ihtiyaçları olan web sitesi sorunlarına çözümler buluyorlar. Web sitelerinin firmalara büyük katkısı bulunmaktadır. En büyük avantajları arasında, reklam maliyetlerinin düşürülmesi, daha fazla kitleye kısa süre ulaşabilme, dünya genelinde tanınır olma yer almaktadır. Web sitelerinin SEO uyumlu olması önemlidir. Sürekli geliştirilebilir olmalı ve paylaşılan içeriklerin müşteri ihtiyaçlarına yönelik olmasına dikkat edilmelidir. 618media danışmanlık ve SEO hizmetleri ile bu düzenlemeleri yapıyorlar.

E-ticaret Siteleri

Her firma bulunduğu sektörün ihtiyaçların yönelik ürünlerini müşterilerine çeşitli aracılarla ulaştırmaya çalışıyordu. Ancak e-ticaret çözümleri oluşturulmaya başlandıktan sonra firmalar ile müşteri birebir görüşmeye ve ürünlerin daha kolay pazarlanmasına başlanılmıştır. 618media ajansı ülkemizde, en iyi e-ticaret çözümleri oluşturan firma olarak, her sektör yapısına uygun web tasarımları ve e-ticaret çözümleri oluşturmaya başlamıştır. Firmalar adına oluşturduğu e-ticaret sitelerinde altyapı sistemini güçlü tutmaya, bu siteler üzerinden firmaya daha kolay ulaşılmasına ve ürün siparişlerinin verilmesine, pazarlama oranının artmasına katkı sağlayacak çalışmalar yapıyorlar.

Güvenli E-ticaret

E-ticaret siteleri çözümleri destek hizmetleri veren 618media SEO ve dijital hizmet ajansı sitelerin en güvenli olabilmesi için çeşitli çalışmalar yapıyor. E-ticaret siteleri için mobil erişim uyumluluğu, site içi daha kolay arama özelliği gibi birçok işlem unsurunu ekliyorlar. E-ticaret sitelerinin güvenli olabilmesi için altyapı sistem düzenlemesi, stok yönetimi, ödeme sistemleri, ssl sertifikası, ürün teslim sistemleri gibi tüm teknik unsurların entegresini sağlıyorlar. Yapılan bu çalışmaları ile e-ticaret çözümleri oluşturarak, güven ve satış oranı artışı sağlanmasına katkı sunuyorlar.

Google Reklam Hizmetleri

Firma ve ürün tanıtımları için Google reklamları büyük bir öneme ve paya sahiptir. Google dünya genelinde arama motorları arasında en çok kullanılandır. 618media SEO ve dijital hizmet ajansı, Google ve sosyal medya hesapları reklam hizmetlerinin yönetilmesi konusunda tüm firmalara danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Google ads hizmetleri, tanınırlık oranını artırırken, bu hizmetlerin daha düşük maliyetlerle yapılmasını sağlamaktadır.