Dernekler özellikle demokratik toplumlarda son derece önemli kurum ve kuruluşlar arasında yer almaktadır. Sivil toplum kuruluşları çatısı altında sayılabilecek dernek ve vakıflar hem yardımlaşma hem de birliktelik noktasında toplumun kaynaşması için son derece önemlidir. STK Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi bir ekibin veya bireylerin dernek kurmaları için gerekli olan bilgi ve belgeleri sunmada kendilerine rehberlik etme de son derece etkin rol almaktadır. STK Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi 12 yıldan bu yana süregelen köklü bir tecrübeye deneyime ve bilgi birikimine sahiptir.

Dernek kurmak noktasında bireylerin karşılaşabileceği hukuki mevzuata dair karışıklıklar veya tüzük değişiklikleri yardım toplama faaliyetlerinde nasıl olacağı derneğin kuruluş aşamasında ne gibi işlemlerin yapılması gerektiğine dair akla takılacak birçok sorun için STK Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi hizmet vermektedir.

Kurumsal hizmetler anonim şirketi son derece profesyonel bir ekiple çalışmaktadır

STK Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi son derece profesyonel bir ekiple çalışmaktadır. Bu ekip iş yaşamının verdiği başarı motivasyonunun yanı sıra belirli hayırlara ve güzelliklere vesile olacak derneklerin hayata geçmesinde bir payları olacağı için son derece büyük bir motivasyonla hareket etmektedirler. Bir hayra vesile olmanın vereceği iç huzurla hem mevzuat anlamında hem de yardım prodüksiyonları anlamında kurulmuş veya kurulacak olan derneklere destek sağlamaktadırlar. Özellikle İstanbul dernek çalışmaları kapsamında çok yönlü faaliyetler yürütmektedirler.