Bazı ekipmanlarla diş kliniğinizin temizlik ve güvenliğinden emin olmak istersiniz. Çapraz infeksiyon göz önünde bulundurulduğunda dental ünitler gibi en temel demirbaşlardan en basit el aletine kadar kapsamlı bir hijyen süreci hayati önem arz eder. Bu noktada da akla hiç kuşkusuz otoklavlar gelir.

Otomatik ve Manuel Otoklavlar

Diş muayenehaneniz için ne tür bir otoklava ihtiyacınız olursa olsun, her bütçeye uygun kaliteli bir otoklava sahip olmak olanağı vardır. Otomatik ve manuel modeller de dahil olmak üzere çeşitli boyut ve stillerde otoklavlar mevcuttur. Otomatik otoklavlar, bir düğmeye basarak sterilizasyon kolaylığı sunar. Manuel otoklavlar otomatik otoklavlara göre biraz daha uğraş gerektirir bu yüzden daha uygun fiyatlısını bulmak mümkündür. Uygulamanıza en uygun olana karar verip, tercih ettiğiniz fiyat noktasını bulduktan sonra satın almak önemlidir.

Metco Dental güvencesiyle sizlere sunduğumuz sterilizasyon cihazlarından bazıları aşağıdaki gibidir:

RITTER Dental Otoklav CleanTec AB80

Ritter CleanTec AB80 modeli otoklav cihazı tezgah üstü otoklavların pratikliği ile büyük hacimli otoklavların kapasitesini bir arada sunan benzersiz bir cihazdır

MELAG Vacuklav 23B+ Otoklav Cihazı 22 Litre

Melag Vacuklav 23 B+ her klinik ve polikliniğin sterilizasyon gereksinimini hızlı, ekonomik ve güvenli şekilde karşılayan, en çok tercih edilen otoklav cihazıdır.

MELAG Melatherm 10 Termal Dezenfeksiyon Aktif Kurutmalı Termal Dezenfeksiyon Cihazı

Otomatik Dezenfektan Dozlamalı, Aktif Kurutmalı, Hepa Filtreli

Bir Termal Dezenfeksiyon ve Yıkama Cihazıdır.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili dental ürünler temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; [email protected] adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.