Türkiye ve yurt dışı hizmetlerindeki başarılarını personel kalitesi ve gerekli teknolojik cihazların birlikteliğine borçlu olan firmamız talepleriniz karşısında iş yerlerinizde denetim, ölçüm, test ve gözetim işlemlerini sunmaktadır. İş sağlığı ve güvenliği kapsamında hizmet veren bir kurtuluş olarak hizmet veren firmamız internet ortamında muayene.com adı altında faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamız ile yapılan iş birliği sayesinde bilinçli personeller oluşturmakta araç ve malzemelerin ömrünü ve kalitesini uzatarak başarı hikayelerinize destek olmaktayız.

Biz ve Çalışmalarımız

Türcert Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş. olarak faaliyet gösteren firmamız iş yerlerinizde muayene, denetim, gözetim ve laboratuvar hizmetleri vererek yasal çerçevede hizmetler içermektedir. Tüm hizmet amaçlı sektörlerin ortak amacı, müşteri hizmetlerini aynı kalitede, hızlı zamanda ve her defasında aynı kalitede sunmak için çaba harcamaya yönelik olunca tüm teçhizat, ekip ve ekipmanların periyodik kontrol denetiminden geçirmek için bizler ile iş birliği oluşturmak.

Denetim Alanımız

Personel eğitimleri başta olmak üzere elektriksel, gaz ölçümlerini, yapı testlerini laboratuvar ortamında periyodik muayene olarak yapmaktayız. Denetimsel olarak güvenlik ve belgelendirme denetimleri gerçekleştirmekteyiz. Yapı malzemelerinde kullanılan iş ekipmanlarının muayenesi olarak yükleyici, grader, çekici, dozer, damperli kamyonlar, eksvatör, kompresör ve jeneratör muayenelerini yapmaktayız.

Yasal çerçevede belirlenen sınırlar ve kurallar çerçevesinde hizmetlerimizi sunarak iş ortaklarımızla geleceğe insan sağlığını ön planda tutarak yatırımlar yapmaktayız. Güngören İstanbul'dan Tüm dünyaya hizmet vermekteyiz.

https://www.muayene.com/