Dünyanın sadece belirli bölgelerinde bulunan madenlerden çıkartılan pırlanta, başta Belçika olmak üzere Dubai, Hindistan gibi ülkelerde işlenmektedir. İşlenen bu madenler toptan olarak piyasaya satılmaktadır. Pırlanta merkezi olarak hizmet veren firma, pırlantalarını en büyük pırlanta kesimi yapan bu ülkelerden alıyor. Firma Kapalıçarşı’da bulunan atölyelerinde üretim yapmaktadır. Dolayısıyla düşük kar marjı ile pırlanta ürünlerini müşterilerin beğenisine sunmaktadırlar.

Koşulsuz Geri İade

Mücevher mağazalarından yapılan alışverişlerde özellikle hediye alınan pırlanta beştaş yüzük gibi değerli ürünlerin beğenilmeme olasılığına karşılık geri iadesi mümkün değildir. Kaliteli ve profesyonel hizmet veren firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Mağazadan alınan mücevherleri zarar etmeden ve neden belirtmeden iade edebilme imkanı sunulmaktadır. Firma olarak hiçbir mazeret belirtmeden 7 gün içerisinde iade etme imkanı sunmaktadırlar.

Online Sipariş Seçeneği

Teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanan firma sürekli güncellediği online alışveriş sitesi sayesinde, Türkiye'nin her il ve ilçesine gönderim sağlamaktadır. Değerli mücevherleri kolay bir şekilde inceleme imkanı sunmaktadırlar. Bununla birlikte özel tasarım ürünlerini, piyasada en ekonomik fiyata sunmaktadırlar. Hızlı ve ücretsiz kargo imkanı, kolay ödeme seçenekleri ve mazeretsiz geri iade imkanı ile müşterilerinin takdirini kazanmaktadırlar. Deneyimli ustalar eşliğinde tasarımı yapılan pırlantalar, kargolanmadan önce uzman ekip tarafından titizlikle kalite kontrolüne tabi tutulmaktadır.

Pırlanta Alırken Neye Dikkat Edilmeli

Pırlantanın ana maddesi elmastır. Elmas ise “saf karbondan” oluşan bir madendir. Elmas herhangi bir madde ile etkileşime girmeyen sadece kendisiyle tepkimeye giren bir üründür. Pırlanta, aslında bir kesim tekniğidir. Pırlantanın değerli olmasının nedeni, sertlik derecesi 10 olan elmasın nadir bulunmasıdır. Pırlanta bir mücevherin değerini belirleyen 4 unsur vardır.

  1. Kesimi
  2. Karatı
  3. Rengi
  4. Berraklığı

Pırlanta satın alırken bu özelliklere dikkat etmek gerekiyor. Bu özellikler aynı zamanda pırlantanın güzelliğini ve parlaklığını da belirlemektedir.