Babaannelerin kullandıkları ve kullanmaktan asla vazgeçmedikleri sade tasarımlı fırınlar vardır. Davlumbaz fırın olarak bildiğimiz ürünler çok kullanışlıdır. Hızlı bir şekilde pişirirler. Tasarımlarından dolayı çok fazla yer kaplamazlar. Yuvarlak tasarımdaki fırınların içinde iki tane tepsi bulunur. Yuvarlak tepsiler geniş olduğundan içine daha fazla ürünü alırlar. Yeni ürünlerin çıkması dahi fırınların yerini asla almamıştır.

Davlumbaz Fırın Kullanımı

Hiç beklemediğiniz anda misafir geldiyse acil yemek yapmanız gerekir. Davlumbaz fırın bu tür durumlar için son derece uygundur. Yemekleri çok hızlı pişirir. İki tepsilik modellerinde bir anda iki farklı yemek pişirilebilir. 4 veya 6 kişilik yemekler için uygun büyüklüktedir. Yemeklerin lezzetini kaybetmeden pişirir. Fırınlarda alt ve üstü pişirmek için ayar düğmesi bulunur. Fişe takıldığı anda hemen ısınmaya başlar. Enerji tasarrufu yüksektir.

Davlumbaz Fırın Fiyatları

Yemeklerin daha lezzetli olması için malzemelerini kaliteli seçtiğiniz gibi pişirme araçlarınızı da kaliteli seçmelisiniz. Doğru pişirme yöntemi yemeklerin lezzetine lezzet katar. Diğer fırınlara göre uygu fiyatlı olan davlumbaz fırın çeşitleri lezzetli yemeklerde önemli bir etkendir. Farklı modeller arasından özelliklerine bakarak alabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı modelleri https://www.kumtel.com/davlumbaz-firin adresinden satın alabilirsiniz.