Geleceğin Senin Elinde, Üniversiten Bosna Hersek’te

 

sizleri bekliyor. Sende yurtdışında eğitim alarak prestijli bir diplomaya sahip olabilirsin. Bir hayalin var ve tutkuyla onu gerçekleştirmek istiyorsun. Puanının yettiği bölümde değil, istediğin bölümde eğitim almak istiyorsun. Öyleyse zaman kaybetmeden Bosna Hersek’te yer alan Uluslararası Travnik Üniversitesinde eğitim alma şansına sahip olduğunu bilmelisin.

Türkiye’den öğrenciler tarafından en çok tercih edilenler arasındadır. Ülkede üniversite yıllık harç ücretleri son derece ekonomiktir. Yaşam koşulları açısından da diğer ülkelere göre oldukça ucuzdur. Ev kiraları, yurt ücretleri ve diğer tüm harcamalarda zorlanmazsınız. Bu açıdan en çok tercih edilen ülkelerden biri halime gelebilmiştir.  Bosna’da eğitim alacak öğrenciler birçok alanda öğrenim görebilmektedir. Hukuk, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, makine mühendisliği, lojistik, ekonomi gibi birçok alanda Türkçe destekli bir eğitim alabilirsiniz.

Yurtdışında yaşamanın size kazandıracağı farklı bakış açıları ile başarı konusunda her zaman bir adım önde olacaksınız. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenerek hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda çok daha disiplinli ve istikrarlı olabileceksiniz. Bu da işverenlerin dikkatini daha hızlı bir şekilde çekmenizi sağlayacaktır. Aynı bölümlerden mezun rakiplerinize göre daima daha önde yer alacaksınız. Hayatın en keyifli yanlarını keşfetmek; gezmek, görmek ve aynı zamanda hayalinizde yaşattığınız meslek üzerinde lisans eğitimi almak istiyorsanız tam size göre. Sizde gecikmeyin ve kontenjanları kaçırmadan kayıt işlemlerine hemen başlayın. Bosna’da eğitim fırsatlarından yararlanmak ve geleceğinizi inşa etmek için bugünden yola çıkın. Uluslararası akreditasyona sahip Bosna Hersek üniversitelerinde Avrupa eğitim sistemi ile tanışın. Bosna’da eğitim ile hayalleriniz hayatınız olsun. Kardeş ülke Bosna Hersek’in Travnik şehrinde, sakin ve yemyeşil bir doğa ve moderizmin bir araya geldiği bu kentte eğitim almanın tadını çıkartacaksın.

Bosna Hersek Uluslararası Travnik Üniversitesinde eğitim alan öğrenciler lise diplomaları ile başvuruda bulunmakta ve Türkçe destekli olarak öğrenim görmektedirler. Bosna Hersek üniversiteleri arasında yer alan Uluslararası Travnik Üniversitesi hem lisans hem de yüksek lisansta iddialıdır ve eğitim kalitesi yüksek olmasına rağmen yıllık harç ücretleri bakımından dünyada ki diğer üniversitelere göre daha ekonomiktir. Sizde hemen lise diplomanız ile ofislerimize gelin ve yurtdışında eğitim fırsatını yakalayın. Burada uzman danışmanlarımız ile görüşerek; istekleriniz, yetenekleriniz ve bütçeniz doğrultusunda size en uygun bölümü belirleyin. Bosna Hersek’te eğitim gören mutlu öğrenciler arasına katılın. Geleceğinizi garanti altına alarak hedefiniz ile doğru orantılı olarak hareket edin.

Bosna’da eğitim ile hedefinizi 12’den vuracaksınız. Bizimle irtibata geçin ve en kaliteli, en doğru rehberlik hizmetinden yararlanın. Hayatınıza birlikte şekil verelim. Yılın her günü bizlerle irtibata geçebilir; yurtdışında eğitim fırsatları ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.