Cs 1.6 oyunu, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından oynanan ve oyunlarda ortak olarak iki ana oyun modu bulunur. Oyun, teröristler ve teröristlere karşı mücadele eden ekip olmak üzere iki grup halinde oynanır. Oyunda oyuncular, karşı taraftaki oyuncuları öldürerek ve gerekli durumlarda bombaları imha ederek ve rehineleri kurtararak bir üst seviyeye geçerler.

Cs 1.6 oyununu arkadaşlarınızla birlikte bilgisayar üzerinden oynamak mümkündür. Oldukça eğlenceli ve macera dolu Cs 1.6 oyunu bilgisayarınızda çok az yer kaplar ve yapılması gereken tek şey oyunu kurup ilerlemektir. Cs 1.6 indir yaparak macera dolu serüvene katılabilirsiniz. Günümüzde halen birçok oyuncu tarafından oynanan oyunu Cs Yıldızı sitesinde güvenli bir şekilde indirip oynayabilirsiniz.

CS 1.6 Oyun Detayları

Counter Strike, çevrimiçi bir takım oyunu olmakla birlikte iki takımın birbirine karşı savaştığı ve bu savaşın sonucunda puanlar alınarak bir üst kademeye geçildiği popüler bir oyundur. Oyunda bir üst seviye geçebilmek için karşı takımın oyuncuları öldürülmeli, eşyaları toplanmalıdır. Oyun esnasında farklı silahlar, el bombaları ve bomba imha malzemeleri seçilerek tur kazanılmaya çalışılır. Tur sonunda kazanılan para ile farklı savaş malzemeleri satın alınarak oyuna devam edilir.

Half life indir versiyonu ile ilk olarak oyun severlerin karşısına çıkan bu oyun, daha sonra görsel efektler ileri grafik kalitesi geliştirilerek Cs 1.6 versiyonu tasarlanmıştır. Modern oyunlarından birisi olan Cs 1.6 yaklaşık 239 MB kapasiteye sahip full versiyonunu Cs Yıldızı sitesinden indirerek eğlenceli ve heyecanlı bir serüvene başlayabilirsiniz.