İzmir psikolog desteğimizi sizlere sunarken hem klinik hem de online terapilerimiz ile sorunlara çözüm buluyoruz. Online psikolojik danışmanlık desteğimiz ile nerede olursanız olun seanslarımıza düzenli bir biçimde devam edebiliyor, yüzyüze görüşmelerden hiçbir farklı bulunmayan profesyonel terapilerimizi gerçekleştiriyoruz. Çocuklara, çiftlere yönelik online seanslarımız, bireysel online terapilerimiz, çift ve aile terapilerimiz ile ruhsal sağlığınız geri kazandırmak amacıyla çalışıyoruz.

Çocukların yaşam standartlarını olumsuz yönde etkileyen ve geleceğe umutla bakabilmelerinin önüne geçen tüm travmalar ve aile içi olumsuzluklar nedeniyle doğan kaygılar, terapilerimizde eğildiğimiz konulardır. Diğer yandan çiftler arasından doğru iletişimin kaybedilmesi, monoton bir ilişkinin oluşması, aldatma gibi süreçlere bağlı gelişen durumlar, online terapilerimizde çözüme kavuşturmak için destek sunduğumuz konulardır. Psikolojik danışmanlık desteğimiz ile bir çok konuya yönelik kaygı ve durum bozukluğuna çözüm bulmak amacıyla, çözüme odaklı aynı zamanda kendinizi keşfetmenizi sağlayabilecek tekniğe sahip terapiler gerçekleştiriyoruz.

Bireysel Online Terapiyle Kaygıyı Kontrol Altına Alma Şansı

Psikolojik danışmanlık hizmeti çerçevesinde sizler ile buluştuğumuz online bireysel terapilerimiz kendinize yönelik bir keşfe çıkabilmenizi ve psikolojik problemleri doğru sorulara doğru yanıtlar vererek geride bırakabilmenizi sağlamaktadır. Stres ve kaygının yüksek olduğu, depresyona neden olan koşullar halinde bireysel seanslarımızdan yararlanarak, kendinizi uzun zamandır deneyimleyemediğiniz doğru iletişim ağının içinde bulabilirsiniz. Bu durumda sizlere yönelteceğimiz sorular üzerinden psikolojik soruna yol açan durumun kaynağını siz de fark edebilir ve sizlere sunacağımız bilgiler ile kaygı kontrolüne yönelik adımları atabilirsiniz.

Erken Dönemde Psikolog Desteğiyle Hayata Farklı Pencereden Bakın

Özellikle ani duygu değişimleri sebebiyle yaşam standartlarınızdaki düşüşü fark ediyorsanız, daha fazla geç kalmadan bireysel terapiden yararlanmayı tercih etmek sizin için daha doğrudur. Çevrenin verebileceği tepkileri düşünerek psikolog desteği almaktan kaçınmak ilerleyen sürede problemlerin artmasına sebep olabilir. Psikolojik desteğin özellikle de bireysel terapinin sadece ileri seviye ruhsal sorunlar için değil kaygı ve depresyon için de alınabileceğini bilerek, sağlığınızı önemsemeniz gerekir. Bu kapsamda hem klinik hem de online seanslarımızda yanınızda yer alarak, hayata bakış açınızı değiştirmek ve daha sağlıklı bir psikolojiye sahip olabilmenizi sağlamak adına çalışıyoruz.

Gün içerisinde uç duyguları yaşayabilen ve bu duruma bağlı olarak hayatına olağan bir seyirde devam edemeyen kişiler, bireysel terapilerimiz sayesinde sağlıklı psikolojiyi geri kazandıracak tekniklerden yararlanabilirler. Bipolar olarak adlandırdığımız ve ani, aşırı sevinç, üzüntü gibi değişimleri yaşatan psikolojik sorunda yanınızda yer alarak, kontrolün sizin elinize geçmesini sağlayacak teknikleri izliyoruz.

Uzman Psikolog Desteğiyle Çalışan Psikolojisini Koruma Şansı

İş yeri psikoloğu desteğimiz sayesinde çalışanlarınızın en iyi şekilde danışmanlık alabilmelerini sağlıyoruz. Biliyoruz ki iş yaşantısında artan rekabet, zorlu koşullar ve çalışanların kendi hayatlarına yönelik yaşadıkları ailevi ve maddi sıkıntılar onların psikolojik sağlıkları üzerinde de etkilidir. Bu açıdan hayat standartlarını koruyabilmek, ideal bir performansta kariyere devam edebilmek ve sağlıklı ruhsal yapıya sahip olmak için desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Tam bu noktada yanınızda yer alarak, çalışanlara yönelik bireysel veya gurup terapilerini uyguluyoruz.