Sayısız coğrafyada küresel lojistik, depolama ve tedarik zinciri çözümlerimizle yanınızdayız. CLK World lojistik firmaları arasında profesyonel yaklaşımı sayesinde karmaşık gibi görünen birçok ulaşım probleminin çözümünü sağlar. Ticari ve lojistik çözümleri sayesinde birçok firmanın uluslararası sektörde söz sahibi olmasını destekleyen CLK World, optimum maliyetlerle maksimum faydanın sağlanmasını amaç edinmiştir.

Modern İpek Yolu’nda çözümsüz gibi görünen birçok taşımacılık faaliyetinin kapsamlı ve planlı, sürdürülebilir lojistik çözümleri sunulmaktadır. Bu çözüm önerilerinden yararlanarak küresel düzeyde faaliyet göstermeye hemen başlayabilirsiniz.

Lojistik Çözümlerinde Küresel Lider Çözümleri!

Demiryolu taşımacılığından denize, karayolundan havayolu yük taşımacılık hizmetlerine kadar geniş bir faaliyet alanına sahip CLK World, depolama hizmetleri ve diğer pek çok ticari çözümler tam destek sağlar. Karayolu taşımacılığı başta olmak üzere sektörde ihtiyaç duyulan birçok alanda uzman desteği sunulur.

Ticaret, lojistik, depolama ve diğer pek çok konuda profesyonel hizmetlerle sektör başarısını artırmak isteyen herkes için kurumsal destek sağlanmaktadır. Multimodal taşımacılık stratejileri dahil birçok alternatif lojistik türü ile ticari hedeflerinize ulaşmanızda küresel sektör deneyimlerimizden ve profesyonelliğimizden faydalanabilirsiniz.  

Denizyolu Taşımacılığında Uzman Desteği

Deniz yolu ulaşımı ticari taşımacılıktan yolcu taşımacılığına kadar geniş bir sektörü içinde kapsar. Dünyanın en eski taşımacılık yöntemlerinden biri olan denizler, tedarik zinciri açısından büyük öneme sahiptir. Denizyolu taşımacılığı özellikle Türkiye gibi stratejik ülkeler için de son derece önemlidir. Türkiye’den dünyaya açılmak ve küresel düzeyde deniz taşımacılığında çözümlerden yararlanmak isteyenler için kurumsal desteğimiz devam ediyor.

Dünya denizlerinde vizyonunuzu taşıyarak sektörde lojistik başarısıyla anılan markalardan biri olmanız için çalışmaya devam ediyoruz. Denizyolu taşımacılığında da profesyonel ve kurumsal yaklaşımımızla küresel hedeflerinize ulaşmanızda destek sunuyoruz.

Demiryolu Taşımacılığında Profesyonel Çözüm!

Sektör için hayati öneme sahip demiryolları, blok tren taşımacılığı ile tedarik zincirinin kritik bir halkasını oluşturmaktadır. Demiryolu ağlarını kullanarak küresel bir rota takip edebilir ve kurumsal vizyon ve misyonunuza uygun şekilde hedeflediğiniz noktaya profesyonel çözümlerimiz ile kolayca ulaşabilirsiniz. Demiryolu nakliyesinin tüm olanaklarından yararlanarak küreselde de ciddi bir başarı yakalayabilirsiniz. CLK World demiryolu taşımacılığı faaliyetlerinde de sürdürülebilir planlama ile küresel ticari ve lojistik çözümlerini sizler için sunmaya devam ediyor.

Havayolu Yük Taşımacılık Hizmetleri

Vakit kaybetmeden dünyanın her yerine ulaşmak isteyenler için havayolu taşımacılığı en etkili yöntemdir. Havayolu yük taşımacılığı kapsamında gerçekleştirilecek tüm lojistik operasyonları kendi içinde profesyonel bir süreç takibini gerektirecektir. Planlanan sürede ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesini sağlamak için uzman desteğinden yararlanmanız mümkündür.

Tüm dünyada CLK World depolama hizmetleri ve profesyonel lojistik çözümler sektörün gelişmesine de katma değer sunmaktadır. Markalaşma yolunda dünyaya açılmak isteyen tüm işletmeler için etkili kurumsal ticari çözümlerimizle daima yanınızdayız. Tüm lojistik alanlarında küresel çözümlerimizden hemen yararlanabilirsiniz.