Aradığınız ve ekonomik olan ürünleri Çin'den almak istiyorsanız sitemize girerek ücretsiz üyelik formunu doldurup üye olmanız gerekiyor. Haftanın 6 günü sabah saat 9:00 akşam 17:00 arası hizmet veren firmamızda müşteri konforu ve çıkarı ön planda tutularak hizmet vermektedir. Çinden alışveriş siteleri ile yapacağınız her alışverişi sizin adınıza biz yapıyoruz. Daha sonra uluslararası arası kargo firmaları ile merkezimize gelen ürünleri depomuzda bekleterek kargo işlemlerine başlıyoruz. Ödeme işlemleri için tüm sahtecilik ve dolandırıcılık faaliyetlerine karşı güvenliği üst seviyede tutulmuş ve korunmuştur.

 

Gümrük Vergisi Öder Miyim?

Aldığınız ürüne bağlı olan değeri 30 Euro'dan fazla olan ve adedi üçten fazla olan ürünler gümrük vergisi öder. Ürünün fiyatı Çin'de alınan vergiler üzerine konularak hesaplanır, ancak çoğu Çin siteleri bu vergilerden muaftır.

Depolama Ücreti Var Mı?

Çin'den sipariş ettiğiniz ürünler merkez depoya gelerek kargo işlemleri için bekletilir. 30 güne kadar ücretsiz olarak depomuzda bekletme hakkına sahip olursunuz, ancak 30 günü aşan durumlarda ekstra ücret talep edilecektir. Depomuzda güvenli bir şekilde beklettiğimiz ürünler için her ayrıntı düşünülmüştür. Ürünlerin korunması için sıcak ve nem oranı ayarlanmıştır. Aldığınız ürünler çabuk bozulan veya kırılan ürünler ise bize bildirmeniz gerekecektir. Ürünler için dilerseniz kredi kartına taksit yapabilir veya havale işe ödeme gerçekleştirebilirsiniz. https://www.cinpaketim.com/ daha ayrıntılı bilgi ve üye olmak için sitemizi incelemenizi tavsiye ederiz.