Çelik ile yapılan tüm ürünler sağlam olduğu için uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilmektedir. Özellikle uzun yıllar kullanılmayı planlanan eşyaların dayanıklı, yeterli miktarda yük taşıyabilmesi için çelik malzemeden üretilen ürünler tercih edilmektedir. Toplu alanlarda kullanılan ağır ve sırlanması, depolanması gereken eşyalar için en çok kullanılan sistem cıvatalı çelik raf sistemi olarak bilinir. Çelik raflar dayanıklı olduğu kadar istenildiği ya da talep edildiği takdirde sabit bir yere monte edilerek güvenli bir bölge oluşturulabilir.

                Çalışılan ya da yaşanılan alanların düzenli olması bireyleri motive eder, aradıkları eşyalara kolay ulaşmasını sağlar. Bu nedenle eşyaların yük miktarlarına, alanın büyüklüğü, kullanılan yerlerde çocukların olup olmayacağı konuları önemlidir. Buna uygun boyutlarda çelik raf sistemi yaptırılır. Böylece hem alan depolanma sistemi açısından değerlendirilir hem de güvenliği sağlayarak kişilerin sağlıkları korunur, verimli çalışma alanları yaratılır. Alanında en iyi en öncü cıvatalı çelik raf sistemleri firması olarak celikrafimalati.com olarak bilinir. Müşteriler ister hazır olarak belirli standartlarda bulunan çelik raf sistemlerini kullanabilir isterse kullanacakları alanlara, beklentileri ve istedikleri özelliklere bağlı olarak yeni sipariş vererek özel olarak çelik raf sistemi yaptırabilir. Müşteri memnuniyetinin önemsenmesi, İstanbul içinde ücretsiz kurulum ve teslimat seçenekleri sunulur. Aynı zamanda çelik raf sistemi alışverişlerinde geçerli olmak üzere iki sene garanti süresi bulunur. Çelik raflar sayesinde hem ortamdaki eşyalar düzenlenir hem de sağlam, dayanıklı yapıda olduğu için uzun süre kullanılabilir.

Küçük Alanlar için Cıvatalı Çelik Raf Sistemleri

                Çalışma alanı dar olan ofis, ev ya da bürolarda ortamın çok iyi şekilde değerlendirilmesi önem taşır. Özellikle bireyler ya da kuruluşların istedikleri özelliklere göre cıvatalı çelik raf sistemleri üretilir. Bu üretimlerde çelik raflar dört tane L çelik profil ayaklar bulunur. Zemini çizmemesi, zarar görmemesi için bu profil detayında plastik takılır. Bu sayede hem kayma olmaz hem de istenildiği takdirde güveni sağlamak amacıyla çelik raf sistemleri sabitlenerek düşme, devrilme gibi tehlikeler engellenir. Böylece kişiler daha güvenli, sistemli, düzenli şekilde çalışma imkânı elde eder.