Dövme yaparken en önemli detaylardan bir tanesi hatta belki de en önemli detay ortamın ışığıdır. Ortamın ışıksız olması dövme yaptırırken dövmenin bulanık olmasına sebebiyet verebilmektedir. Dövme yaptırma kararsızlığını tetikleyen en önemli etkenlerden bir tanesi de dövme bulanıklığıdır. Dövme bulanıklığı problemini yaşamamak için dövme yaptıracak kişileri işin en iyi ve en iyi dövme malzemeleri kategorilerini kullanan sanatçıları tercih etmektedir. En iyi dövme malzemelerine ve dövme lambası kategorilerine ulaşmak için tek yapmanız gereken ProBed’in web mağazasını ziyaret etmek ve detaylıca incelemek. Siz değerli müşterilerimiz için kullanım kolaylığını da dikkate alarak en kullanışlı lamba ve büyüteçli dövme lambası modellerini ürettik. Bu lambalar sayesinde çalışmalarınız çok daha iyi seviyelere çıkacak, büyüteçler sayesinde işiniz oldukça kolaylaşacak.

Probed dövme lambası kategorisinde yer alan büyüteçli dövme lambası modelimiz ile siz değerli müşterilerimize kaliteyi ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyoruz. Spiral hareket kolu aracılığı ile tüm yönlere kolayca hareket eden ürün hem dövme yapana hem de dövme yaptırana büyük kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Spiral kablo üzerinde bulunan açma kapama anahtarı ile dilediğiniz yerden ve şekilde ürünü açıp kapatabilirsiniz. Ürünün üst boru kısmı tamamen krom kaplama olup, ürüne oldukça şık bir hava vermektedir. Ürünün ayak bölümü elektrostatik toz boya ile boyanmış olup, antibakteriyel niteliktedir. Dört adet tekerleğe sahip olan ürünün genişliği 450 milimetre yüksekliği ise 1000 milimetre ve 1700 milimetre arasında ayarlanabilmektedir

ProBed olarak müşterilerimizin geri dönüşlerine ve isteklerine önem veriyor, kullanım kolaylığını sağlamak amacı ile çalışmalarımıza her geçen gün yenisini ekliyoruz. Siz değerli müşterilerimize en iyi satın alım deneyimini yaşatmak ana misyonumuz.