Büyük beden giyenler için tunik seçimi nasıl olmalı? Daha zayıf gösteren tunik modeli var mı? Tüm sorularınızın cevabı yazımızda bulabilirsiniz. Büyük beden tunik;  42 ila 54 beden arasında değişebilen giyim modelidir. Tunik seçimi yaparken daima rahat olan ve bedeninize tam oturan tunik seçmelisiniz. Bazen zayıf görünmek için olduğumuzdan daha küçük beden tunik seçeriz ancak bu tuniğinizin çabuk deforme olmaya ve bedenimizin kan dolaşımının zayıflamasına yol açar. Bununla birlikte bizi sıktığı için daha stresli oluruz. Ne olursa olsun işe kendimizi sevmekten başlamalı ve nasıl rahat edeceksek zevkimize göre bir tunik seçmeliyiz. Büyün beden tunik seçiminde sizlere yardımcı olabilecek bir kaç önerimiz olacak.

Büyük Beden Tunik Modelleri

Tuniğinizi seçerken önceliğiniz kumaşın kalitesi ve rahatlığı olmalıdır. Tunik genelde dışarıda da giyilebildiği için eğer alttan bir şeyler giyen birisiyseniz seçiminiz bu rahatlıkta bir tunik olmalıdır. Genel olarak tuniklerde rahat edebileceğiniz en iyi kumaş pamuklu penye kumaştır. Pamuklu penye kumaşlar dökümlü ve esnek kumaşlardır. Yaz aylarında daha serin tutan bir kumaş özelliğine sahiptir. Diğer önerimiz ise önden fermuarlı ve ya düğmeli penyelerdir. Bunlarla alttan giyebileceğiniz şık bir tunik gömlekle önünüzü açarak daha zarif ve şık bir görünüm verebilirsiniz.

Büyük Beden Tuniklerin Daha Küçük Görünmesi İçin İpuçları

Büyük beden tunik olsun ve ya gömlek olsun yaka seçimleri çok önemlidir. Boydan uzun pardüselerde de aynı şekilde. Daha küçük beden görünmek için genellikle daha dar tunik seçeriz. Ancak bu yanlış bir yöntemdir. Daha küçük beden görünebilmeniz için öncelikle tunik yakanız omzunuza kadar geniş olmalıdır. Ve dar tuniğin aksine biraz daha bol olan tunik tercih etmelisiniz. Bu sayede beden olarak daha dar görünüme sahip olacaksınız.

Siz de tüm büyük beden tunik modellerine https://www.peraclub.com/buyuk-beden-tunik adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.