Burun estetiğinde geldiğimiz nokta Dünya standartlarının neredeyse üzerinde. Burun estetiği uzman doktorlarımız tarafından yapılan ve burnu kaldırma, indirme ve şekil verme gibi işlemler uygulanmaktadır. Özellikle ülkemizde Antalya burun estetiği olarak en iyi hizmeti vermekteyiz. Hastanın ameliyat öncesi kontrolleri, ameliyat esnasında kullanılan malzemelerin son teknoloji oluşu, ameliyat öncesi görsel ve metinsel detaylı bilgilendirmelerimizle sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız.

 Burnumun ameliyattan sonraki şekli tam istenilen seviyeye geliyor mu?

            Gelişmiş teknoloji kullanılarak yapılan burun estetiği dijital alanda fotoğraflarınız çeşitli ve özel programlarla burnunuzun ameliyattan sonra ki şekli tahmini bir şekil olarak görülebilir ancak bilgisayarda fotoğraflarınız üzerinde müdahalede bulunmak cerrahi bir işlemin ameliyathane de yaşanılan zorluklarını içermez ve esas şeklini cerrahla birebir konuşarak isteklerinizi bildirdikten sonra cerrahi imkanların ne seviyede olduğunu bilerek birlikte karar verilmesi gerekmektedir. Başta Burun kemik, kıkırdak olmak üzere cilt yapısı ve yüz kısmınız ile burnunuzun orantısı da çok önemlidir.

 Burun ameliyatından sonra nefes almamla ilgili kalıcı sorun giderilir mi?

            Kulak burun ve boğaz yanı sıra plastik cerrah uzmanlarının da aynı anda ameliyata girmesi bunun için tercih edilmektedir. Bu sayede burun içinde kulak burun boğaz uzmanı burnun içerisinde rahat nefes alınmasını sağlar.

 Operasyon sonrasında hastanede kalmam gerekiyor mu?

            Dünya genelinde birçok ülkede burun ameliyatı günü birlik bir ameliyat olarak gerçekleştirilir. Fakat bazen hastanın anesteziden tam manada uyanması ve konforlu bir biçimde taburcu olabilmesi adına biz bir gece hastanede bekletilmesini daha uygun görüyoruz.

 dreyupbozkurt.com