Browning Arms Company (aslen John Moses ve Matthew Sandifer Company) Amerikalı bir ateşli silah üreticisi ve av tüfeğidir. Morgan, Utah'da kurulan şirket, av tüfeği, tüfek ve tabanca gibi çok çeşitli ateşli silahlar sunmaktadır. Üretilen diğer spor malzemeleri arasında spor yaylar, bıçaklar, bisikletler, oltalar ve makaralar bulunur.

     Şirket, dünyanın en üretken ateşli silah mucitlerinden biri olan John Browning'in sportif (askeri olmayan) tasarımlarını pazarlamak için kuruldu. John Browning'in yenilikçi tasarımlarının neredeyse tamamı, Winchester, Colt, Remington, Belçika Fabrique Nationale d'Herstal ve Miroku gibi diğer şirketler tarafından lisans altında üretildi. Browning şu anda FN Herstal'ın tamamen sahip olduğu bir yan kuruluştur. Browning için silahsatıyorum.com u ziyaret edebilirsiniz.

     Browning Arms Company, Browning BPS av tüfeği, A-Bolt tüfeği, X-Bolt tüfeği, Auto-5 yarı otomatik av tüfeği, BAR yarı otomatik tüfek ve Hi-Power 9mm tabanca ile tanınmaktadır. Browning ayrıca Cynergy serisinde bir dizi tuzak av tüfeği üretmektedir.

     Browning, silah kasaları, bıçaklar, atış aksesuarları ve kıyafetler gibi çeşitli ateşli olmayan dış mekan ürünleri satmaktadır.
 
     Browning, 1968 yılında bir av tüfeği çizgisi getirdi ve 2001 yılına kadar dış satıcılar aracılığıyla ayakkabı tasarlamaya ve üretmeye devam etti. O yıl, Browning Ayakkabı üretimi için bir Berkshire Hathaway bağlı kuruluşu olan Connecticut merkezli HH Brown Shoe Company ile bir lisans anlaşması yapıldı. .

     Ürün yelpazesinde John M. Browning koleksiyonu, Field and Game serileri, spor ve su kuşları vardı. Hat Kanguru deri çizme, Lastik çizme ve waders ve yayla oyun botları içerecek şekilde büyüdü.

     Sizde en uygun ve kaliteli fiyat performans ürünü olan en kaliteli ürünleri en uygun fiyata alabileceğiniz silahsatiyorum.com u ziyaret edebilirsiniz. İkinci el silah konusunda uzman olan silahsatiyorum.com size ikinci el silah bakımından en güzel ve en kaliteli sonuçları vereceğinden emin olabilirsiniz.