Bisiklet kullanımında uzun süre sele üzerinde geçirilen zamanda bazı rahatsızlıklar ortaya çıkabilmektedir. Bu rahatsızlıklar sonucunda bisikletçi, yaptığı spordan istediği verimi alamaz.

Performans ve konfor açısından bir düşüş olacağından, rahatsız bir sürüş meydana gelecektir. Bisiklet kullanan kişilerin bu sorununu ortadan kaldırmak için bisiklet taytı üretilmiştir.

Bu taytların amacı, bisikletçilerin uzun süre sürüş yapabilmeleri ve rahat bir bisiklet kullanımı sağlamaktır. Jordanred adresinden bu konu ile ilgili bilgi almak mümkündür. Bisiklet taytları, kumaşının yapısının kaliteli, esneyen ve ince olması sebebiyle sürücüye rahat sürüş imkanı sunmaktadır.

Pedler Sayesinde Rahat Sürüş İmkanı

Ayrıca tayt içerisine konan pedler sayesinde sele üzerinde daha konforlu bir kullanım sağlamaktadır. Jordanred sitemizden bisiklet taytını kolayca ve güvenli şekilde temin edebilirsiniz. Pedli bisiklet taytlarının uzun ve kısa modelleri bulunur.

Uzun taytlar da askılı ve askısız olmak üzere 2’ye ayrılırlar. Kısa taytlarında tercihe göre askılı ve askısız olanları mevcuttur. Ayrıca yazlık ve kışlık modelleri de vardır. Askılı taytlar sürüş esnasında sabit kalıp, açılmadığı için çok tercih edilen bir tayttır.

 Bisiklet taytları içerisine iç çamaşırı giyilmez. Tayt içerisine konulan pedler sayesinde bisikletçi, bisiklet üzerinde çok rahat edecektir. Pedli bisiklet taytların jel dolgulu ve normal pedli olmak üzere iki çeşidi bulunur. Normal pedli taytlara oranla jel dolgulu taytlar, rahatlık açısından daha çok tercih edilir. Jordanred sitemizden bu konu ile ilgili bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz

Kaynak: https://www.jordanred.com/magaza/bisiklet/bisiklet-tayti