Uşak'ın Banaz ilçesinde bugün saat 06.00 sıralarında, daha önce birlikte yaşadığı iddia edilen kadını rehin alan Çetin Kaplan, olaya müdahale etmek için gelen polis ekiplerine ateş açtı. Olayda göğsünden vurulan polis memuru Mehmet Aksoy (37),ağır yaralandı. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Mehmet A., yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. 

BALKONDAN TIRMANDI, İKİ KADINI REHİN ALDI

İHA'da yer alan habere göre, bir adamın balkondan tırmanarak iki kadının yaşadığı eve girdiği ihbarı üzerine, Banaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine giden ekip içerisinde yer alan polis memuru Mehmet Aksoy, binaya girerek olayın yaşandığı evin kapısını çaldı. Aksoy'a iddiaya göre kapıyı, rehin alınan kadının kızı açtı. İçeri giren polis memuru Mehmet Aksoy'a, şüpheli Çetin Kaplan tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İki çocuk babası olan polis memuru Mehmet Aksoy ağır yaralandı. Zanlı, evde bulunan Gülay A. isimli kadını da yaraladı. Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polis Mehmet Aksoy şehit oldu. Hafif yaralı Gülay A. ise tedavi altına alındı. Çetin Kaplan, polis tarafından etkisiz hale getirildi. Zanlının daha önce de eve 4 kez zorla girdiği ve uzaklaştırma cezası aldığı belirtildi.