Stalk kelimesi en basit tanımıyla bir kişiyi istek ve izni olmadan izlemek, gözetlemek anlamına gelir. Günümüzde sosyal medya kullanımının yaygınlaşması stalklama işi çok daha kolaylaşmış durumda.

 

En çok stalklanan kişilerin başında eski sevgililer ve hoşlanılan kişiler gelmektedir. Günümüzde bir çok insan sosyal medya üzerinden gittikleri mekânları, yanındaki arkadaşlarını ve neler yaptıklarını paylaşıyor, bu paylaşımlar ile de ister istemez stalklanıyorlar.

Instagram Stalkerı

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri Instagram uygulamasıdır. En çok kullanılan uygulamalardan biri olması en çok da stalk yapılan uygulamalardan biri olduğu anlamına gelir. Birçok Instagram kullanıcısı profilini kimlerin ziyaret ettiğini ve kimlerin hangi paylaşımlarına baktıklarını merak ediyorlar. Bunu öğrenmek içinde işe yaramayan ücretli ya da ücretsiz birçok program indiriyorlar.

Güvenilir Yardım

Instagram profilinize kimler bakmış, sizi kim ya da kimler stalklıyor gibi soruların cevabını bulabileceğiniz stalkci.org sitesine stalkci.org/account/login linki ile kayıt olup, son 24 saat içinde sayfanızı ziyaret edenleri öğrenebilirsiniz. Sadece instagram giriş bilgileriniz ile (kullanıcı adı ve şifre) birkaç kolay adımda giriş yapabileceğimiz sitemizde sizi gizlice takip edenleri öğrenebileceksiniz. Sitemiz üzerinden alacağınız hizmet ile Instagram sayfanızda gezen gizli stalkerları keşfedecek, belki de sizlere hayran olan insanları keşfedeceksiniz. Kötü amaçlı yazılım ve sitelerin aksine güvenilir hizmet alacağınız sitemiz ile siz Instagram kullanıcılarının hizmetindeyiz.

https://stalkci.org/account/login