Belli bir konuda ihtisaslaşma günümüzün iş dünyasında zorunlu hale gelmiştir ve yatırım teşvik danışmanlığı da hizmet alanlarından biri olmuştur.

Psikolojik destek, kişisel gelişim desteği, stil danışmanlığı gibi sosyal alanlarda hizmet veren danışmanlar yatırımlar gibi finansal bir mevzu söz konusunda olduğunda yanınızdadırlar ve size yatırım teşvik belgesi almak için yardımcı olabilirler.

İngilizce’de geçen “consulting” kelimesine artık pek çok yerde rastlanıyor. Adviser, mentor, supervisor hep aynı anlamı veren kelimeler, hepsi danışman anlamında kullanılabilir. Ve eğer kafanızda uygulamaya koymayı düşündüğünüz yeni yatırım fikirleri varsa, bu süreçte yardıma ihtiyaç duyuyorsanız, bu desteği ilk başta size sağlayacak olan yatırım teşvik belgesini alabilirsiniz. Önünüzü açacak bu belgeye sahip olmak için ilgili danışmanlık firmaları size yardımcı olacaktır. Bu firmaları internetten takip edebilir, isterseniz size geri dönüşü sağlamak amacıyla onlara e-posta gönderebilirsiniz. Yatırım teşvik danışmanlığı hizmetinden başka ihracat teşvik danışmanlığı, AR-GE Proje destekleri, turizm belgeleri danışmanlığı, kalkınma ajansları proje danışmanlığı ve yerli malı (Turquality) danışmanlığı konularında da ilgili firmalar size rehberlik yapabilirler. Gayrimenkul piyasasında yatırım yapmayı düşünenlerin gayrimenkul danışmanları ile birlikte çalışmasına benzeyen bu durum yolu yordamı bilenlere işi bırakmak şeklinde de tarif edilebilir.

Girişimciler, Yeni İş Fikirleri ve Danışmanlar

Günümüzün dünyasında girişimci ruhlu olmak çok önem kazandı. Hatta bu konuda artık devlet kurumları bile yeni fikirleri, yeni projeleri bulup çıkarmak ve değerlendirmek amacıyla yarışmalar düzenliyor. Eğer sanayi, turizm, sağlık, eğitim gibi iş alanlarında sizin de fikirleriniz varsa ve işin başında büyük destek sağlayacak olan yatırım teşvik belgesine ihtiyaç duyuyorsanız güvenilir bir danışmanlık firmasına başvurun ve bu belgeyi alın. Özellikle turizm dalında verilen teşvik kredileri bu ülkede her zaman ilgi çekmiştir. (KOBİ destekleri bu konuda hemen akla geliyor ama örneğin bir devlet kendi termik santrallerinin bacalarına filtrelizasyon sistemi kurmak için de uluslararası bir finans kurumundan kredi alabilir. Yatırımlar ve fikirler küçük, büyük ve günlük tabirle söylendiğinde devasa olabilirler.) Bütün bu konularda örneğin Ankara yatrırım teşvik danışmanlığı size yardımcı olacaktır.

Adres : Kızılay Mah. İzmir 1 Cad. 3/5 Çankaya-ANKARA

Mail : [email protected]

 Telefon :  312 230 73 37

GSM : 0537 512 73 37

Web : https://paxdanismanlik.com.tr/