Bibuba pr ajansı olarak satış ve pazarlama alanında, halkla ilişkiler konusunda, reklam, sosyal medya, web tasarım gibi daha birçok alanda sizlere en iyi hizmeti sağlamaktadır. Firma ilk olarak sektör içerisine blog faaliyetleri ile girmiştir. Daha sonrasında bu alanda elde ettiği tecrübeler sayesinde ajans haline dönüşerek sizlere yardımcı olmaya başlamıştır. Deneyimlerini ve bilgilerini de bu noktada aktarmaktadır. İş birliği içerisinde olduğu markalarla ilk olarak en iyi şekilde dinleme işlemini gerçekleştiriyor. Daha sonrasında da markanızın ihtiyacı olan yol haritasını çizerek ilerler. En doğru bütçe ile ilerlemelerini tamamlar.

Günümüz artık teknoloji çağı içerisinde yer almaktadır. Hemen hemen bütün her şey internet ortamından hızlıca gerçekleşmektedir. Tüm bunlar doğrultusunda dijital pr çalışmaları da büyük önem kazanmıştır. Bibuba bu alanda sizlere:

  • Kurumsal kimlik ve PR yönetimi çalışması
  • Sosyal medya içerik yönetimi
  • Sponsorlu reklam yönetimi
  • Influencer Marketing
  • Dijitalde ve saha içerisinde satış koçu desteği

Olmak üzere geniş kapsamlı bir hizmet alanı sunar.

İstediğiniz Marka Değerine Hızlı Ulaşın

Bibuba iş birliği içerisinde olduğu 50’ye aşkın mega, macro, micro ve nano influencerlara sahiptir. Bununla birlikte de her geçen gün bünyesine yeni ınfluencerları kazanmaya devam ediyor. Hem kendi ajansını hem de çalıştığı markaları büyütüyor. Kısacası çalışma alanlarını sizlere özel olarak ayarlar ve bu anlamda kaliteli bir hizmet aktarımı sunar.

Kaynak: https://bibubapr.com/