Beylikdüzü oto eksper olarak alanında deneyimli ve uzman kadromuz müşteri memnuniyetimizi üst seviyede tutmak için yüksek hassasiyetli son teknoloji cihazlarımız ile hizmetinizdedir. olarak ve Esenyurt oto ekspertiz şubelerimiz de dahil olmak üzere ikinci el araç  alım satımında talip olduğunuz aracın güvenilirliğini test etmek üzere  çalışıyoruz. İkinci el araçta uyguladığımız testler sayesinde elde edeceğiniz ekspertiz raporu ile aracın gerçek değeri ve varsa kusurları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. ile ilgili daha fazlası için beylikduzuotoeksper.com adresinden hizmetlerimiz ve diğer merak ettiklerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Beylikdüzü Oto Eksper Test Metotları

Beylikdüzü oto ekspertiz olarak araçlarınızı motor performansı, dyno  testi, yanal kayma testi, süspansiyon testi, lazerli lastik derinlik ve boya kaporta testi, arıza ve OBD beyin testi ve araba alt takım kontrol testi gibi bir çok farklı testten geçirip genel geçer olmayan gerçekçi ve doğruluğu yüksek bir rapor sunmaktayız.

Beylikdüzü oto eksper raporu

Firmamızdan alınan oto eksper raporu hem alıcı hem  de satıcı için bir güven kaynağıdır. Alıcı  kişi bu rapor sayesinde aracın gerçek değeri hakkında bilgisi olur. Aynı zamanda aracın o anki durumu da belgelemiş olmaktadır. Aracın gizlenmiş bir kazası hatası ya da kusuru, ileride oluşabilecek bir elektronik arıza belirtisi yada motor performansında beklenenden fazla bir düşüş varsa alıcı bunu satıştan önce öğrenmiş olur.