Bayramoğlu kadınlar plajı, kadınların rahat bir şekilde denize girebilmesi için, Kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. Kadınlara özel hizmetiyle Bayramoğlu plajı, şehir içerisinde, rahat bir şekilde denize girme imkânı tanıdığı için çok rağbet görmektedir.

            Bayramoğlu kadınlar plajı, sadece Bayramoğlu ve çevresinde oturan bayanlar tarafından değil, civar illerden birçok bayan tarafından da ilgi gören bir işletmedir. Bayanların rahat etmesi için her türlü detayın düşünüldüğü Bayramoğlu plajı için, servis hizmeti de verilmektedir. İstanbul Anadolu yakası ve hatta Avrupa yakasına verilen servis hizmetinde, bayanlar evine yakın bir yerden alınıp yine evine yakın bir yere bırakılmaktadır.

            Fiyatlar ise, ulaşım ile giriş ücreti dahil olarak belirlenmekte ve verilen hizmete göre oldukça ekonomik bir fiyat politikası uygulanmaktadır. Kocaeli belediyesinin bayanlara özel hizmeti olan Bayramoğlu kadınlar plajı, tüm yaz sezonu boyunca bayanların sıklıkla ziyaret ettiği bir plajdır.

            Bayramoğlu bayanlar plajı tarafından verilen hizmetlere, http://bayramogluplaji.com/ isimli web sitesinden ulaşılabilmektedir. Plaja giriş yapabilmek için hangi kriterlerin dikkate alındığı, servis ve giriş ücretleri ile çeşitli bilgilere, bu web sitesinden ulaşılabilmektedir.