Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurul üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Başkanı Başbuğ Pınarbaşı Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Kurban Bayramı’nın diğer dini ve milli bayramlar gibi birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek, “idrak ettiğimiz kurban Bayramı’nda dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir.

Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın her köşesindeki aziz vatandaşlarımın ve Türk İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.