Sektörde uzun yıllar faaliyet gösteren Bahçelievler oto ekspertiz firmamız, alanında uzman yetişmiş personelleri ile tamamen müşteri menfaati güderek tarafsız ve en doğru eksper hizmeti sunmakla birlikte sektörde daima en çok tercih edilen ekspertiz firmalarından biri olmayı hedef almaktadır. Tamamen garantili ve son teknoloji araç kontrol cihazlarımız ile titizlikle araçlarınızı muayene ve test işlemlerine tabi tutmakta ve gönül rahatlığı ile ikinci el araç satın almanızda sizlerin yanında olmayı prensip edinmekteyiz. 9 yıldır kaliteli hizmet sunma konusunda profesyonelleşen ekspertiz işletmemiz, full oto ekspertiz raporunu 501 noktadan teyit ederek sizlere sunmaktadır.

 

Oto Eksper Hizmetlerimiz

İstanbul genelinde tamı tamına 20 eksper hizmeti veren şubemiz ile birlikte firması olarak, ikinci el araçlarınızı tüm teknik cihaz, ekipman ve robotlar ile kontrole tabi tutmakta, daha önce gerçekleşmiş ya da olması muhtemel her türlü arıza ve kaza durumlarını tespit etmekte ve tarafınıza sözlü ile yazılı olmak üzere detaylı bir rapor sunmaktayız. Her bir şubemizde çalışan personelimiz eğitimli ve alanında uzman kişiler olmakla birlikte tüm ekipmanlarımız CE ve İSO belgesine sahiptir. İkinci el araç alım ve satım işlemlerinden önce şubemize ya da diğer tüm şubelerimize gelmeniz halinde iç ve dış ekspertiz çalışmalarını büyük titizlikle gerçekleştiren personellerimiz, işin başından sonuna dek bilgisayar destekli detaylı raporlama yapmaktadır.

Oto Ekspertiz Hizmetlerimiz İçin Bizimle İletişime Geçin

Eğer siz de ikinci el araç alma konusunda araçla ilgili tereddüt yaşıyorsanız ve garantili ve güvenceli bir şekilde ekspertiz hizmeti almak istiyorsanız, İstanbul genelindeki tüm şubelerimizden hizmetlerimiz ile ilgili detayları öğrenebilir ve bu alanda hizmet almak istiyorsanız şubelerimize gelebilirsiniz. Hizmetlerimizle ilgili bilgi sahibi olmak ya da sorularınızın cevaplarını almak için Bahcelievlerotoeksper.Com​​​sitemizi ziyaret ederek iletişim bölümündeki bilgilerden bizlere ulaşabilir ve her türlü bilgiyi edinebilirsiniz.