Özel günlerin vazgeçilmez aksesuarları olan pırlantalar, evlilik tekliflerinin olmazsa olmazları arasında yer alırlar. Son dönemlerde nişan, nikah, doğum günleri gibi pek çok özel anlara eşlik eden baget pırlanta yüzük, farklı tasarımları ile gözde parçalar arasında yer alan dikkat çekici takılardandır. Her zevke hitap eden pırlantalar, kişiye verilen değerin ölçüsü olarak kabul edilmektedir.

Özel günlerin aranan parçaları olan pırlantalar, Baget kesimle üretilen pırlantalar, alışılagelmiş pırlantalar göre dikdörtgen kesimli oldukları için düz bir yüzeye sahiptirler. Diğer yüzüklere göre daha az parlaklığa sahip olan baget pırlantalar, küçük kesimli taşlardan üretilirler. Standartların dışında farklılık arayanlar, bu tarz yüzükleri tercih ederler.

Dikdörtgen Kesimiyle Dikkat Çeken Baget Pırlanta Yüzük

Pırlantanın kesimindeki dikdörtgen boyutları, uzun ve dar ayrıtlarının ayna görünümünü çağrıştırması hoş bir detay olarak kullanıcıların tercih ettiği modeldir. Bu ince detayları ile yuvarlak pırlantaların klasik havasından sıkılan alıcılar tarafından, ısrarla aranan bir model olarak öne çıkar. Kesim ayrıntılarındaki detaylar, pırlantanın daha doğal sarıya yakın bir renk almasını sağlar.

Pırlanta alırken, dikkat edilecek bir hususta sertifikalı olmasıdır. Güvenilir markaların ürünleri seçilerek, bu durum sağlanmış olunur. 14 kesim yüzeyine sahip olan baget pırlanta yüzük, takılmayacağı zamanlarda özel kutusunda saklanarak çizilmelere karşı korunmuş olunur. Günümüzde alyans olarak da kullanımı yaygınlaşan pırlanta yüzükler, ölümsüz anların en yakın şahidi olmaya devam etmektedir. Değerli olmaları sebebiyle, cazibesine hiç bir kadınında yanamadığı yüzükler, ömür boyu sürecek birlikteliklerin baş aktörleridir. https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.