Bağımlılığa karşı Eğitim, Yardımlaşma, ve Korunma Derneği(BAĞDER) bağımlılıkla mücadele eden kişileri ödüllendirdi. İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Antalya’da ödül yağmuruna tutuldu. BAĞDER’den 3 ödül Antalya’ya geldi. Katılımcılar ödüllerini Bağcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin elinden aldı.

Törende konuşan BAĞDER Başkanı Öztürk Karahan uyuşturucu bağımlılığına karşı çocuklarımızın korunması için yapılan tüm çalışmaların çok değerli ve ödüle değer olduğunu söyledi. 2017 yılı BAĞDER’in EN’leri ile Antalya Ödüle doydu. Antalya’ya gelen ödüller ise Adın Ömrüme Hatıra kitabının Yazarı Eylül Ayça Karakuş, Hürriyet Yazı işleri Müdürü Alper Beyaz ve TRT Nağme Program Sunucusu Nilhan Turan’a gitti.

Adın Ömrüme Hatıra’nın başarılı Yazarı Eylül Ayça Karakuş, “Bu ödüle layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum. Uyuşturucudan korunması gerekenler en başta çocuklar. Çocuklar ise bizim her şeyimiz. Bu nedenle daha duyarlı olmalıyız. Bu konuda birçok mücadeleler veriliyor. Aynı zamanda Akdeniz Bülten Haber Dergisi de uyuşturucu ile mücadelede güzel haberlere imza attı. Hepimiz elimizden geldiğince farkındalık oluşturuyoruz. Uyuşturucu ile savaşıyoruz. Ben kendi adıma bu ödüle layık görüldüğüm için tekrar teşekkür ediyorum. BAĞDER ödül töreninde çok kıymetli saygı değer İsa Altun hocam ve İlknur Gülebaş ile birlikte ödül almam benim için büyük bir onurdur. Aynı zamanda hem belediye başkanımıza, hem de dernek başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.