Kullanıcılar yurt dışındaki kullanıcılarla kriterlerine göre eşleşebilir, anında çeviri desteği ile rahatça iletişim kurulabilir.  Kullanıcılarına sunmuş olduğu bu özellikleri sayesinde uygulaması, günümüzün en popüler ve de en güvenilir sohbet uygulaması olarak kullanıcılarının karşısına çıkmaktadır.

Azar Görüntülü Sohbet Nedir?

Azar görüntülü sohbet uygulaması Google Play ya da App Play içerisinden Azar Chat yazılarak indirilebilen bir ücretsiz görüntülü sohbet programıdır.  Uygulama anında çeviri desteği-google translate sayesinde farklı ülkelerdeki yabancı kullanıcılarına kesintisiz destek sağlamaktadır. Uygulama Türkiye’de 20 milyondan fazla indirilme sayısı ile Dünyada 150 milyondan fazla indirilme sayısı bulunmaktadır.

Azar Chat Özellikleri İle Ön Plana Çıkıyor

görüntülü sohbet uygulaması kullanıcılarına çok sayıda görüntülü sohbet imkânı sunmaktadır. Kullanıcılarına sunmuş olduğu imkânlar ise şu şekildedir:

1.  Uygulamayı cihaz içerisine indirmek ve uygulamayı kullanmak tamamen ücretsizdir.

2.          VIP kullanıcı hesabı sayesinde uygulama çok daha etkin bir şekilde kullanıcılarla sohbet imkânı bulunabilmektedir. Uygulamanın VIP özelliği içerisinde cihazın arka kamerasını kullanabilme, reklamların ortadan kaldırılması ve vip rozeti kazanmak olmak üzere çok sayıda özellik açılabilmektedir. Fakat uygulamanın etkin bir şekilde kullanmak adına VIP özelliğinin mutlaka satın alınmasına ihtiyaç duyulmamaktadır.

3.  Uygulama dünyada 150 milyon indirilme sayısına sahip olup, kullanıcı çeşitliliği sağlamaktadır.

4. sohbet uygulaması kullanıcılarının bilgilerini hiçbir şekilde 3. kişilerle paylaşmamaktadır.

5.          Eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmek ve kaliteli dostluklar kurmak isteyenler için kullanışlı bir uygulamadır.

6.  Rahat kullanım ve basit ara yüzü sayesinde kullanıcılar hiç yormadan uygulamayı kullanabilmektedir.

7.  Uygulama aynı zamanda kullanıcılarına Azar web sürümü de sunmaktadır.

8.  Uluslararası platformda kullanıcılarla eşleşme imkânı sunan bu uygulama kullanıcılarını sadece ülke içerisinde değil farklı ülkelerden kullanıcılarla da sohbet etmesini sağlamaktadır.

9.          Filtre, kostüm ve stickler sayesinde keyifli ve güvenilir bir sohbet gerçekleştirebilmeniz için ihtiyacınız olan bütün alt yapı rahat bir şekilde kullanıcılarına sunulmaktadır.

10.   Uygulama içerisinde herhangi bir şekilde uygunsuz iletişim ya da paylaşımda bulunan kullanıcılar için şikâyet gerçekleştirilebilmektedir. Aktif olarak çalışan şikâyet platformu sayesinde kullanıcıların olumsuz deneyim yaşamasının önüne geçilmekte ve değerli taş hediye edilmektedir.

11.  Günümüzün trend uygulamaları içerisinde ilk sırada olan görüntülü sohbet uygulaması kullanıcılarına sunduğu kolay kullanım imkanı sunan ara yüzü sayesinde ön plana çıkmaktadır. Uygulama kullanıcılar için ücretsiz bir şekilde indirilerek hemen kullanıma uygun hale gelmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra yurt içi ve yurt dışındaki kullanıcılarla keyifli ve uzun soluklu dostluklar kurabilirsiniz.