Milliyetçi Hareket Partisi Eyüp İlçe başkanı Aydın Yırtıcı Ramazan Bayramı dolayısılya mesaj yayınladı.

Bir Ramazan-ı Şerif’i daha yaptığımız ibadetlerle geride bıraktık. İftar sofralarımızda ekmeğimizi, gönüllerimizde sevgimizi paylaştık. Fakir ve zengin din kardeşlerimiz arasında gönül sofraları kurduk. Kalabalıklar içinde kaybolmuş kimselerin, evi-barkı olmayan sokak çocuklarının, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin kimsesi olmanın gayreti içinde olduk. Tuttuğumuz oruçlar sayesinde açlık ve susuzluk çekenlerin, fakir ve yoksulların halini daha iyi anladık. Birçok dini ve ahlaki değerleri yeniden hatırladık. Peygamber efendimiz (SAV)'in "Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş" diye tarif ettiği mübarek Ramazan ayının rahmet ortamında, nefsimizin istek ve arzularına engel olduk. 

Mensubu olmakla şeref duyduğumuz dinimizde bayramlarımızın en önemli ve temel özelliği toplumun bütününü kucaklamasıdır. Dolayısıyla bayramlar; insani ve islami iyiliklerin ve güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve muhabbetin güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bayramlar küskünlüklere son verildiği özellikle varlık sebebimiz olan anne ve babalarımızın ve aile büyüklerimizin unutulmadığı dahası onların hayır dualarının alındığı, hasta olan insanlarımızın hatırlandığı ve ihtiyaç sahiplerinin sevindirildiği günlerdir.

Ben de bu duygu ve düşüncelerle; başta Eyüp'lü vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, daha nice bayramlara hep birlikte sıhhat ve afiyet içerisinde tekrar kavuşmamızı, milletimize, İslam âlemine ve bütün İnsanlığa iyilik, güzellik, kardeşlik, huzur, mutluluk barış, birlik ve beraberlik getirmesini Cenab-ı Allah (cc)’tan niyaz ederim. 
Hayırlı Bayramlar.



MHP EYÜP İLÇE BAŞKANI
Aydın YIRTICI