Bilindiği üzere son zamanlarda özellikle mega kent İstanbul'da bulunan ikinci el araç piyasasında yer alan ikinci el otomobil satışlarındaki artış sektörde hareketli günlerin oluşmasına neden olmakta. Fakat otomobil alıcılarının araç satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce mutlaka hizmeti alması pek çok otoriter tarafından şiddet ile tavsiye edilmekte. Şirketimiz, ikinci el otomobil pazarında otomobil alıcılarının karşılaşabilecekleri zor durumları önlemek için araç ekspertiz hizmetleri sağlamakta. Son teknoloji ile donatılmış ekspertiz otomobilleri ve ekspertiz test algoritmaları ile oldukça önemli düzeyde ayrıntılı eksper raporları sağlayan Avcılar araç ekspertiz şirketimiz, araç alıcılarına satın almayı düşündükleri araç hakkında en kapsamlı bilgileri sunmaktadır.

 

Avcılar Araç Ekspertiz Şirketi Hakkında Kısa Bilgi

İstanbul'da 20' yi aşkın oto ekspertiz şubesi ile hizmet sunan firmamız koşulsuz müşteri memnuniyetini temel alan ilkeleri ile daima müşterilerine tarafsız ve kaliteli hizmet sunmak için uzman çalışan kadrosuyla elinden geleni yapmaktadır. Öte yandan geniş kapsamlı testlerle ve 550'ye yakında kontrol noktasıyla çeşitli analizlerden geçirilen ikinci el araçlar hakkındaki sonuçlar son teknoloji eksper araçları ile veri haline getirilmekte.

Avcılar Araç Ekspertiz Hizmetlerimizden Yararlanmak İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz

Yeni satın alacağınız ikinci el otomobilin ekspertiz işlemleri için hizmetlerimizden faydalanmayı düşünüyorsanız hemen avcilarotoeksper.com adresimizi ziyaret edin. Sonrasında ise sitemiz üzerinde yer alan iletişim numaralarımızdan yetkililere ulaşabilirsiniz.