Uzman çalışma kadrosu, prensipli ve güvenilir ticari politikaları, kaliteli malzeme kullanımı ve müşteri desteğiyle göz dolduran ve uzun yıllardır varlığını sürdüren Bilkan İnşaat ve Otomotiv Ticaret Ltd. Şti.'nin tescilli markası olan Printasphalt, başarılı projeleri ile sektörde lider firma olmayı başarmıştır.

 

Kaldırımlara, yürüyüş yollarına, bisiklet ve koşu yollarına, otoparklara, site bahçelerine, çocuk oyun alanlarına, kısacası ihtiyaç duyulan her alana uygulamaları yapan firma, bireysel veya kurumsal tüm ihtiyaçlara yönelik projelerle, üstün bir hizmet sunmaktadır.

Renkli ve Desenli Asfalt Nedir?

Beton zeminlerde yüzeyi renklendirmek, güçlendirerek daha dayanıklı hale getirmek, estetik katmak veya dikkat çekici hale getirmek amacıyla uygulanan, yüzey şekillendirme ve kapmala işlemidir. İsteğe göre yapılan desenli asfalt uygulamalarında, istenilen görüntüye ulaşabilmek için, asfalt sıcakken üzerine yerleştirilen şablona, kompaktör aracılığıyla baskı uygulanır ve bu sayede asfalt renkli ve desenli bir görünüme kavuşur.

Avantajları Nelerdir?

Desenli ve uygulamaları sayesinde monoton görünüme sahip asfaltlar veya diğer beton zeminler, estetik ve dekoratif bir görünüme sahip olur.

Diğer seçeneklere göre çok daha az bir maliyete sahiptir.

Tek parça olarak uygulanır ve zeminde hiçbir aralık bulunmayacağından, üzerinden yabani ot çıkması söz konusu değildir.

Uzun süreli kullanımlara uygun olan bu kaplama işlemi ile zeminler hiçbir zarar görmeden uzun yıllar boyunca ilk günkü görüntüsünü korumaya devam eder. Kullanım alanlarında insanlara kolaylık sağlar ve güvenlidir.