Oto ekspertiz işlemleri her türlü ikinci el araç alımlarında mutlaka yapılması gerekmektedir. Bu işlemler araca ait her türlü durum ve performansı net bir şekilde sizlere sunmaktadır. Araç almadan önce araçları computest istasyonlarına götürerek, ekspertiz raporunu almak ve bu rapor doğrultusunda aracın satış işlemlerini tamamlamak en doğru yöntemdir.

Artı Oto Ekspertiz firması 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir. Ankara oto ekspertiz firmalarının ilklerinden olan Artı Oto birden fazla şube ile Ankara’nın birçok yerinde hizmet veren kurumsal bir yapıdır. Yenimalle, Altındağ, Etimesgut ve Çankaya oto ekspertiz ihtiyaçlarınızda güvenebileceğiniz bir adres olan firmamız hem son teknoloji cihazlarla profesyonel olarak hizmet sunmakta, hem de bu hizmeti en uygun fiyat anlayışıyla yapmaktadır.

Artı Oto Computest

Computest oto ekspertiz işlerinin yaygınlaşması ile birlikte hayatımıza girmiş olan bir terimdir. Computest istasyonları oto ekspertiz işlemlerinin yapıldığı yerlere verilen bir isimdir. Ankara computest istasyonları arasında yer alan Artı Oto tesislerinde her türlü aracın motor durumu kontrol edilmektedir. Aynı zamanda fren testleri, amörtisör testleri ve beyin testleri güvenle yapılmaktadır. Aracın hasar durumu, almış olduğu hasar neticesinde kaporta boya ölçümü ve varsa değişen parçaları detaylı olarak analiz edilmektedir. Araç içerisinde klimadan pencere düğmelerine kadar çalışan veya arızalı olan her türlü aksam sizler adına incelenmektedir. Ve tüm bu incelemelerin ardından aracın durumu bir rapor ile sizlere sunulmaktadır.