2010 senesine Konya'da kurularak araç kiralama hizmetleri konusunda müşterilerinin beklentilerini karşılayan firma Konya araç kiralama konusunda 60'ın üzerinde araç ile beraber hizmet vermektedir. Şehir dışından ve yurt dışından gelen müşterileri için araç kiralama işlemini hem kaliteli hem de uygun fiyatlandırma üzerinden yapan bu firmaya dervishotokiralama.com web sitesi üzerinde yer alan iletişim kısmından erişim sağlanabilir.

 

Araçlar

Firma bünyesinde bulunan araçlar üç ana başlık altında incelenebilmektedir. Konya rent a car hizmetleri içerisinde ekonomik segment, orta segment ve lüks segment olmak üzere araç kiralayabilmek mümkün olur. Firmanın bünyesinde bulunan araç çeşitliliği ile Konya oto kiralama hizmetini en iyi veren şirketlerden biri olarak tercih edilebilir. Fiyatlar da araçların segmentlerine göre belirlenmekle birlikte günlük, haftalık, aylık ve yıllık kiralama işlemi yapılabilmektedir.

Fiyatlar

Ekonomik segment araç kiralaması yapmak isteyen müşteriler için 120 TL ile 175 TL arasındaki 7 farklı araç tercih edilebilmektedir. Konya araba kiralama işlemi için firma yetkilileri ile iletişime geçilebilmekle beraber web sitesinde yer alan fiyatlara da göz atılabilir. Orta segment araçlarda da 150 TL'den başlayan ve 175 TL'ye kadar giden 9 farklı araç modeli bulunmaktadır. Lüks segment araba kiralama isteyen kişiler için 250 TL ile 420 TL arasında yer alan 6 farklı araç modelinden biri firma bünyesinde müşteri tarafından tercih edilebilmektedir.

dervishotokiralama.com