2. el araçların alım - satım işlemlerinde ekspertiz raporunun alınması gerekmektedir. Sadece bu rapor sayesinde aracın veriminin ne durumda olduğu anlaşılır. Birçok kişi hasarlı aracını satmak adına sahte ekspertiz raporu düzenlemektedir. Bu konuda dikkat olunmalı ve bir araç alacakken mutlaka profesyonel birinden destek alınmalıdır. Bu konuda oldukça kaliteli elemanlara sahip olan Kadıköy oto ekspertiz araç hakkında en doğru bilgileri size sunmaktadır. Farklı ilçede ekspertiz raporu sunan yerler vardır. Bunlardan birisi de Göztepe oto ekspertiz istasyonudur.

 

Ekspertizde Hata Payı Mevcut mudur?

Ekspertizde hata payı yoktur. Çünkü yeni gelen yönetmeliğe göre bütün cihazlar yenilenmiştir ve farklı cihazlar eklenmiştir. Bu sayede oldukça verimli bir rapor oluşturulabilmektedir. Fren balataların durumu, yedek parça kullanımı, boya, değişen gibi aklınıza gelebilecek her şey kolaylıkla bulunabilmektedir. Hakkımızda daha fazla bilgi almak ve işlemleri nasıl titizlikle yürüttüğümüzü görmek için kadikoyotoeksper.com adresinden sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Oto Ekspertizin Yaptığı Testler Nelerdir?

Birçok Araç ekspertiz hemen hemen aynı testleri yapmaktadır. Bu testler en önemli olanlarıdır ve yönetmelikle belirlenmiştir. Kadıköy araç ekspertiz olarak yaptığımız testlerin başında araç altının kontrol edilmesi, kaportada boyanın olup olmadığını gösteren test, ön sistemin işleyişi testi, fren ve motorun performans testi, arıza tespiti ve akünün performans testi yapılmaktadır. Test sonuçları her araç için ayrı bir şekilde oluşturulan raporlara kaydedilmektedir.