Anıl inşaat sanat çalışmasıdır. Sanat bilgi ve duyguların bir bütün halinde somutlaştırılmasıdır. Anıl inşaat kendi birikimlerini müşterilerin duyguları ile birleştirerek adete dev bir resim tablosu ortaya çıkarıyor.  Anıl inşaat bu düşünce tarzıyla 1977’de bu yana evler, fabrikalar inşa ediyor. Anıl inşaat olarak siz değerli müşterilerimizin bize ulaştığı zaman oturup çaylarımızı yudumlarken sizin bize aktardığınız isteklerinizi, duygularınızı size somutlaştırmayı vaat ediyoruz. Kişisel isteklere önem veren Anıl inşaat duyguların yansıtmaya da önem verir. Ufacık dokunuşlar büyük farklılıklara yol açabilir olduğunu göstermektedir. Müşterilerin isteklerin dairelerinin kendilerine özgü olmasına imkan verebilir. Anıl inşaat çok güçlü, donanımlı, çalışkan, kendisinden emin, modern, yeni fikirlere her zaman açık ve kendisini alanında sürekli geliştiren mimarlar ve inşaat ustaları ile birlikte sizin bütün isteklerinizi giderebilecek donanımdadır. Anıl inşaat bu ihtiyaçların karşılanması için en üst teknoloji araçlarını kullanarak kaliteli hizmet vermektedir.

Dairelerde kullanılan malzemelerin her biri Anıl inşaatın kalitesini yansıtmaktadır.

Kullanılan ürünler modern, sağlam göz kamaştırıcı tarzda olur dairelerde kaliteden asla ödün vermeyerek siz değerli müşterilerimize ferah, güvenli, sağlam ve modern bir yaşam alanı sunuyor. Anıl inşaat müşterilerini her alan da en ince ayrıntısına kadar düşünmektedir. Daireler en mükemmel şekilde imar edilmektedirler. Oda sayıları müşterilerin ihtiyaçlarına göre farklılık gösterir. Daireler geniş odalara sahip ferah yapılardır. Dairelerin hepsinde birden fazla balkon vardır. Geniş balkona sahip daireler insanların çoğu vakitlerini burada geçirmesine imkân verir. Dairelerin ses yalıtım özelliği bulunmaktadır. Bunun yanında ısı yalıtım özelliğinin olması müşterilerimizin eski zamanlardaki gibi sadece güney cephe tercihini yok etmiş bulunmaktadır. Kaliteli ısı yalıtım özelliği sayesinde müşteriler dört cepheden istediği dairesi gönül rahatlığı ile tercih etmesine imkân sunmaktadır. Anıl inşaat için önemli olan diğer bir hususta imar alanı genişliğidir. Bu sayede bina bahçesinin geniş olmasını sağlar. Bahçesi yeşilliklerle kaplıdır. Geniş sosyal alan sahası bulunur. Araba park yerleri mevcuttur. Çocukların oynayabileceği parklar bulunmaktadır. Anıl inşaat tüm bunların yanında imar alanının konumunu önemser. Merkezi konumları tercih edilen Anıl inşaat daire sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmayı önemser. Konum çarşıya, markete, pazara,toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindeki yerleri seçer.

Farklı Ödeme Seçenekleri ile Müşteri Memnuniyeti

Anıl inşaat tüm bu ayrıntıları düşündüğü gibi müşteri cebini önemser. Farklı ödeme seçenekleri sunan Anıl inşaat müşteriler için en uygun ödeme seçeneğini kabul ederek müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Anıl inşaat tüm bu hizmetleri en hızlı ve şekilde siz değerli müşterilerimize sunmaktadır. Anıl inşaat kat karşılığı inşaat, bina güçlendirme, kentsel dönüşüm gibi daha pek çok hizmet sunmaktadır. Kentsel dönüşüm ömrünü tamamlamış, varlığı insan güvenliğini riske atan,eski, dayanıksız, depremde yıkılma ihtimali olan binaların yıkılarak yerlerine sağlam, güvenilir, kaliteli, insan ihtiyacına göre tasarlanmış, modern yeni binaların yapılma projesidir.Proje şehrin tamamını kapsayabileceği gibi şehrin bir kısmınıda kapsayabilir.

Kentsel Dönüşüm Ne Kadara Mal Olur

Kişilerin merak ettiği asıl soru kentsel dönüşüm ne kadara mal olur?. Kentsel dönüşüm projesinde maliyeti belirleyen pek çok husus bulunmaktadır. Bu hususlardan en önemlisi dönüşümde kullanılacak olan yapı malzemesidir. Yapı malzeme kalitesine göre fiyatta artma veya düşmeler olur. Kullanılacak olan yapı malzeme kalitesi devlet tarafından belirlenmiş standart bir ölçü esas alınarak tercih edilir. Kentsel dönüşüm maliyetini etkileyen diğer bir husus ise dönüşümün yapılacağı alan geliştiğidir. Bu genişlik proje çalışmasının süresini ve projede çalışacakların sayısını belirleyecektir. Tüm bunlar maliyetin belirlenmesinde etkili olan gerekçelerdir.

Kaynak: https://anilinsaat.com/kentsel-donusum-ne-kadara-mal-olur/