Aluminyum kompozit panel iki alüminyum levha arasına yerleştirilmiş polietilen tabakalardan oluşur. Günümüz koşullarında alüminyum kompozit paneller bina cephe giydirme sistemleri, reklam, tanıtım ve dekoratif uygulamalarla birlikte çok geniş bir yelpaze de kullanım alanı olan bir ürün çeşididir. Bu paneller binaların iç ve dış yüzeylerinde kullanılabildiği gibi inşaat sektöründe her geçen gün tercih edilen yapı malzemeleri içerisinde ilk sıralarda yer almıştır. Çalışma ısıları -50° ile +80° arasında farklılık gösterir.

Aluminyum Kompozit Panel

Aluminyum kompozit panel dış yüzeyleri değişik renkler ile kaplanabilir. Ayrıca taşıma depolama ya da uygulama esnasında renkli yüzeylerin deformasyona uğramaması için plastik film kaplı olan model mimari yapılarda yüksek oranda tercih edilen kaplama ürünüdür. Günümüz koşullarında binaların kaplanmasında kullanılan alüminyum kompozit paneller görüntü ve ambiyans olarak sıcak ve modern oluşumlar kazandırır.

Eski binalarda da uygulanarak yeni ve modern bir görüntüye sahip olunmasını sağlar. Aluminyum kompozit panel geniş renk yelpazesi içerisinde talepleri karşılamakta ve istenilen özel renk ve ölçülerde imal edilebilir. https://www.polikarbonlevhafiyatlari.com/kategori/kompozit-panel sitesinden konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.