Fidanlar firması uzun zamandır ülkemizde hizmet veren önemli firmalar arasında yer almaktadır. Site üzerinden birçok bitki satın alınabilmektedir. Sitede birçok kategoride ürün bulunmaktadır. Meyve fidanları, salon bitkileri, dış mekan bitkiler gibi. Bunlar arasında ise en çok meyve fidanı satışı ön plana çıkmaktadır. Çünkü son yıllarda insanlar meyve bahçeleri kurmaya başlamışlardır. Bu konuda fidanlar firması en bütün imkanları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Diğer firmalar gibi sürekli olarak meyve fidanı satın al der gibi baskı yapmak yerine bu konularda müşterilerine detaylı bilgi vermeyi tercih etmektedir.

 

Site Üzerinden Online Ürün Almak

Fidanlar sitesi üzerinden alışveriş yapmak ve ürün almak oldukça kolaydır. İlk olarak site ana sayfası üzerinden siteye üye olunmalıdır. Siteye üyelik işlemi tamamlandıktan sonra istenilen ürünler sepete eklenir. Burada meyve fidanı fiyatı her resmin altında bulunmaktadır. Son işlem olarak da sepet onaylanır ve kargo en kısa sürede müşteriye ulaştırılır. 100 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde ise müşteriden her hangi bir kargo ücreti talep edilmez. Site belirli dönemlerde kampanyalar yaparak fidan sevenlere almaları için altın tepsi de fırsatlar sunmaktadır.

Sizlerde Fidancılar web sayfamıza giriş yapabilir ve en çok çeşitlilikte bulabileceğini tüm meyve fidanlarından online olarak satın alabilirsiniz. Meyve fidanlarımız sizler için her zaman en uygun fiyatlar üzerinden online satışa sunulmaktadır.