Ağız ve dişler, vücudumuzun en çok özen gösterilmesi gereken bölümlerdir. Bunun için ağız ve diş sağlığı polikliniği belirli saatler arasında hizmet veriyor. Randevulu olarak çalışan bu poliklinik, saat sabah 10:00 ile 22:00 arası tüm hastaların şikayetleriyle ilgileniyor. Acil durumlarda nöbetçi diş hastanelerine yönlendirilebiliyor. Bu yüzden müdahaleler gecikmeden yardımcı olunuyor.

 

Bakım ve Sağlığın Önemi

Ağız bölgesi özen gösterilmesi gereken ve aktif olarak kullanılan bölgelerden biri olduğu için düzenli bir şekilde kontrolünün yapılması gerekiyor. İstenmeyen zamanlarda şiddetli bir şekilde görülen ağrılar yüzünden, yapılan planların ertelenmesi gerekiyor. Bu durumun yaşanmaması için düzenli kontroller oldukça önem taşıyor. Bu konuyla yakından ilgilenen Bayraklı diş hastanesi de tüm randevulu hastalarına hizmetini vermeye devam ediyor.

Diş Sağlık Merkezleri

Diş sağlık merkezleri her ilde bulunan ve acil durumlarda da müdahale eden bir merkez durumdadır. Ağız ve diş hastalıklarının ne zaman görüleceği belli olmadığı için, düzenli doktor kontrolünün yapılması ve bakımının yapılmasının sağlanması da İzmir diş hastanesi tarafından en iyi şekilde gerçekleştiriliyor.

www.dentaglobal.com.tr