Daha öncesinde pek çok farklı diyet programı uyguladınız. Bitki çaylarından umut beklediniz Fakat hiç birbirinden olumlu bir etki alamadınız mı? Elbette ki her ne kadar diyet programları ve bitki çayları çok kişi de olumlu sonuçlar verip kilo kayıplarında yardımcı olsa da, sizlerin kullanması gereken ürünler farklı olabilmektedir. Çünkü kilo problemleri her kişi de farklı sebeplerden kaynaklıdır. Sizlerde eğer ki iyot eksikliği var ise kesin sonuç veren ürünler bile kullansanız, iyot eksikliği tamamlanmadan kilo kaybı yaşamak oldukça zor olacaktır. active plus iyot damlası siparişNeden diyecek olursanız, vücutta yer alan iyot, metabolik sistemin başlıca destekçisidir. Eğer ki iyot eksikliği yaşanıyorsa tiroit hormonları düzenli çalışmayacak ve metabolizmanız yavaş olacaktır. Böylelikle de kilo vermek oldukça güç. Bu konuda sizlerde iyot damlası tüketerek, kendinize destek olabilirsiniz.

Fosfor ve kalsiyum desteği

                Bu ürün sizlere sadece iyot desteği sunmuyor. Yine bunun yanı sıra cilt, tırnak ve saç sağlığı için oldukça önemli olan fosfor ve kalsiyum desteği de sunmaktadır. Sağlıklı yaşam için tercih edilmesi gereken gıda takviyeleri arasında yer alan iyot damlası, kolay kullanımı ve taşıma kolaylığı açısından herkesin tercihleri arasında.

Günlük tüketim

                Her gün düzenli olarak tüketim gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bir iki gün kullanıp ta etki vermiyor diye bırakmak doğru olmayacaktır. Çünkü metabolik sistemin düzene girmesi her kişi de farklı süreçleri ele almaktadır. Metabolizmanızı hızlandırana kadar günlük tüketime uymanız ve her gün bir bardak su içerisine 2-3 damla damlatarak tüketmeniz gerekmektedir.

                Kullanım talimatlarında eğer ki gün içerisinde ikinci ve üçüncü bir kullanım için ibareler var ise yine daha iyi destek sunması adına buna uygun kullanım gerçekleştirilebilir. Doktor kontrolünde alınan ürünler daha sağlıklı sonuçlar verirken, http://www.iyotdamlasi.web.tr/her hangi bir tedavi amacı gütmemektedir.