2020 celp dönemleri belli olduktan sonra asker adayları, askerlik tecil ettirme ve askerlik tecil bozdurma sorularını daha sık sormaya başladı. Kaç yaşında askere alınırım, askere gitmeden önce götürmem gereken eşyalar nelerdir, hangi evrakları veya askerlik yol süresi nasıl hesaplanır, kaç aşı vurulur, askerde saat kaçta yatarım kaçta kalkarım, askerlik kilo muafiyet şartları nelerdir gibi sorular da gelmeye başladı. İşte asker adaylarının bu tür sorularına cevap vermek amacıyla oluşturulan bilgi edine platforumu askersitesi.net yorumlarında sizlerde aklınıza takılan soruları diğer asker adaylarına sorabilirsiniz.
 

Askerlikte göz muafiyet şartları nelerdir, askerlik kilo çürük konuları, ameliyat ve dövmelerin askerlikte sorun edip etmeyeceği, askeriyede rütbeler ve anlamlarının ne olduğunu bu web adresinden öğrenebilirsiniz.

Askerde nöbetler nasıldır, askerde izin almak, sınav izinler evlilik veya çocuk doğum izinleri gibi konulara kadar işlenmiş sitede. Özellikle istirahat raporu alma veya izin kullanma konusunda çok fazla soru cevap yapılmaktadır.

Yine 2020 Yedek Subay Maaşları ve er maaşları güncel rakamlarıyla asker sitesi adresinde yayınlanmaktadır.
 

Asker yoklamasında sorun yaşayanlar, internetten askerlik tecil bozdurma nasıl yapılır, askerlik yoklamasında kaçak duruma düşme nedir, bedelli askerlik konuları, bedelli veya asker öğretmenlik nedir ne değildir hemen hemen tüm konular askersitesi.net adresinde yayınlanmakta. Özellikle sözleşmeli öğretmenlik yapanlara asker öğretmenlik çıkar mı, veya aday öğretmenken – aday memurken askerliğimi nasıl erteleyebilirim gibi sorulardan tutun da; askere gitmeden önce ilişik kesme işlemleri ve maaş iş takiplerini askersitesi.net adresinden öğrenebilirsiniz.