Mini Midi Moda 0-14 yaş arası her çocuğun farklı zevklerine hitap eden, ayakkabı dahil her çeşit ürünün bulunacağı, modayı takip eden, annelerin keyifli ve ekonomik alışveriş yapacakları bir mağaza.



Göktürk’ün en büyük, en fazla çeşidi olan çocuk mağazası

Mini Midi Moda Mağazası Çeşmebaşı Caddesi üzerinde Carrefour’un karşısı, A101’in üzerinde yer almakta. 0-14 yaş arası kız ve erkek için elbise, tişört, pantolon, şort, abiye, tayt, pijama, iç çamaşırı, bikini, mayo, kaban, kazak, şapka ve daha bir çok çeşidin olduğu mağaza ayakkabılardaki çeşitlilik ile de dikkat çekiyor. Vicco Çocuk Ayakkabısı ve MP markasının bayiliğini alan mağazada spordan, abiyeye, bottan, krampona, ilk adım ayakkabıları ve yeni doğan ayakkabılarından garsona kadar (36-40 numara arası) zengin çeşitler mevcut. Çocuk giyim eşyalarının dışında anneler için güneş gözlükleri, kendi tasarım ve üretimleri olan hediyelik eşyalar da mağazaya zenginlik katmış. Mağazanın kendi ithalatı olan enteresan oyuncaklar da Göktürk’te yeni sahiplerini bekliyor.




Mümkün olduğunca farklı fiyat skalalarında birçok markayı bir arada bulunduruyor. Çoğu AVM markası olmayan ama sektörde bilinen iyi markaların yer aldığı mağazada, ayakkabıda Vicco ve MP, giyimde Cichlid, Mackays, Sobe, Mini Damla, Bebepan ve popüler markaların ihraç fazlaları var. Şapkada Bay Şapkacı, mayo da Bonesta, iç çamaşırında Tutku, Seher Yıldızı ve Melani, pijamada Erdem ve Elsima, abiyede Marions gibi markalar ve Hepsi Enteresan’ın tüm ürünleri var.



Adres : Göktürk: Çeşmebaşı Cd, Süvari Sk, No:2/3 Göktürk Eyüp İSTANBUL
Telefon : 0850 677 84 71
www.minimidimoda.com
www.hepsienteresan.com