Son teknolojiyi takip eden, tam teşekküllü bir sağlık merkezi olan, Vettown Veteriner Kliniği, Veteriner Hekim Tarık DOĞAN ve Veteriner Hekim  ile minik dostlarımıza 7/ 24 kesintisiz hekimlik hizmeti vermektedir.

NİÇİN BİZ?

Son teknolojiyi takip eden, tam teşekküllü bir sağlık merkezi olan, Vettown Veteriner Kliniği, Veteriner Hekim Tarık DOĞAN ve Veteriner Hekim  ile minik dostlarımıza 7/ 24 kesintisiz hekimlik hizmeti vermektedir.

 Tarık DOĞAN

Bizim için her hayat kutsaldır, ayırım yapmayız.

Hastalarımızın her birinin, yaşam hakkına saygı duyarak, çok yönlü olarak, tekrar sağlıklarına kavuşmaları için uğraşırız. Bu, bizim hizmet anlayışımızdır.Hiç bir zaman hekimlik kavramından ve doktrininden ödün vermeden, bilgimizin sınırlarını zorlar, neyi bilmediğimizi tespit edip, bu konuda, eğer gerekiyorsa, danışma alırız.

* Her hasta bizim için özel vakadır, yaşam kalitelerini arttırmak için elimizden gelen her şeyi yaparız

* Güvenilir,köklü,yenilikçi,araştırmacı olmamız.

* Teknolojik gelişmeleri takip etmemiz.24 saat kesintisiz hizmet alabilmeleri.

* Uzman ve güler yüzlü bir personel yapısına sahip olmamız.

* Pet sahibini anlaşılır bir şakilde bilgilendirmemiz. Bizlerinde birer pet sahibi olmamız dolayısıyla empati kurabilmemiz.

* Teşhis yöntemlerini doğru ve yerinde kullanmamız.

* Çok ciddi vakalarda tatminkar sonuç alabilmek için sınırları zorlamamız tercih edime sebeplerinden bazılarıdır.

* Pet sahiplerinin gözüne ilk olarak çarpan gösterdiğimiz ilgi ve hijyene verdiğimiz önem.

* Bünyemiz içerisinde gerek görüntüleme, gerek laboratuar teşhis yöntemlerini, tüm cerrahi müdahaleleri gerçekleştirebildiğimiz alet, ekipman, bilgi ve yeteneğe sahip olmamız bir başka etken.

Haftanın 7 günü 24 saat açık olmamız ve hasta sahiplerinin bize 7 gün 24 saat ulaşabiliyor olması onlarda büyük bir rahatlık sağlamakta. Biz Vettown ailesi olarak aramızda ki dayanışma ve sevgi bağlarını müşterilerimize de yansıtmaktayız.. Veteriner Hekimliğin durağan bir meslek olmaması ve sürekli gelişmesi, bizlerin de gelişmemize olanak tanıyor. Bunun için,biz Vettown Vet Hekimleri olarak, yeni gelişmeleri takip etmek, ve kendimizi sürekli geliştirmek zorundayız, ulusal ve uluslararası kongrelere katılmak, yeni yayınları takip etmek, kurs ve meslek içi eğitimlere gitmek de bu gelişimin bir parçası.

Klinik olarak yeniliklere açığız ve şanslı bir azınlık olarak teknolojinin bize sunduğu en son yenilikleri hekimliğimizde kullanma fırsatını buluyoruz.

Bilginin öneminin farkındayız. Konsültasyon konusunda hassasız ve bunu gerçekleştirmek için diğer Hekim arkadaşlarımızla bağlantılarımıza önem vermekteyiz.

MUAYENE ODALARI

Muayene odaları aynı anda birden fazla hasta muayene etme olanağı sağlıyor. Muayene salonlarımızda her an acil müdahale yapılabilecek ekipmanlarımız ile ve bir hastanın jinekolojik muayenesinden oftalmolojik muayenesine kadar kullanılabilecek tüm ekipmanlarla donatılmıştır. Bunun verdiği güvenle gelen hastalarımızın burada muayeneleri ve teşhis ve tedavileri detaylı olarak yapılmaktadır.

Muayene odalarımızda minik dostlarımızı rahatlıkla muayene edebileceğimiz ve rahatlıkla dolaşabileceği ,veteriner hekim stersi yaşamayacağı odalardır. İri cüsseli dostlarımız için tüm muayene masaları hidroliklidir.

Vettown veteriner kliniğinde , dostlarınızın her türlü dahili hastalığı, genel muayene ardından şüphelenilen problemlere yönelik teşhis materyalleri laboratuvar ,radyoloji,mikrobiyoloji , v.b.kullanılarak ve deneyimlerimiz doğrultusunda, deneyimli ve donanımlı hekimlerimizce teşhis ve tedavi olanağı bulmaktadır.

Unutulmamalıdır ki teşhis tedavinin yarısıdır. Teşhise ulaşılmasının ardından, hastaya özel hazırlanan tedavi protokolleri, profesyonelce uygulanır.

DAHİLİYE

Vettown Veteriner Kliniği , dostlarınızın her türlü dahili hastalığı, genel muayene ardından şüphelenilen problemlere yönelik teşhis materyalleri laboratuvar ,radyoloji,mikrobiyoloji , v.b.kullanılarak ve deneyimlerimiz doğrultusunda, deneyimli ve donanımlı hekimlerimizce teşhis ve tedavi olanağı bulmaktadır.

Unutulmamalıdır ki teşhis tedavinin yarısıdır.

Teşhise ulaşılmasının ardından, hastaya özel hazırlanan tedavi protokolleri, profesyonelce uygulanır.

CERRAHİ

Vettown Veteriner Kliniğinde her türlü genel(mide,barsak,idrar kesesi,prostat,diyafram fıtığı,dalak,karaciğer,dişi ve erkek kısırlaştırmaları,sezeryan,yumuşak doku operasyonları,tumor ekstripasyonları,göz ,kulak operasyonları v.b.) ve kırık,ğ,TPO, gibi ortopedik operasyonlar kapalı devre anestezi cihazı ile isofloran gaz anestezisi kullanılarak yapılmaktadır. Operasyon süresince hastalarımız, hasta başı monitörüne bağlanır. Bu sayede hastanın oksijen saturasyonu, solunumu, vücut ısısı , elektrokardiyogramı,ve tansiyonu takip edilir.

LABORATUAR

Vettown Veteriner Kliniğinde Laboratuarımızda yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede hastanın genel sağlık profilini (kan biyokimyasal analizleri ve hemoğramını)çıkarıp buna göre hızlı bir şekilde tedaviye başlama olanağına sahibiz.

Vettown Veteriner Kliniği bünyesinde kurulu laboratuarımızda, dostlarınızın muayenesi sonrasında teşhis için ihtiyaç duyulabilecek tüm kan biyokimyasal analizleri,hemogramı ve idrar analizleri, deri kazıntı ve gaita (dışkı) muayeneleri,speed elisa testlerle bazı virütik hastalıkların tanısı , sedimentasyon tayini, , antibiyogram,mantar ve bakteriyolojik ekimler, serolojik testler yapılmaktadır. Hormon testleri anlaşmalı olduğumuz Veteriner Laboratuarında yaptırılmaktadır Histolojik ve patolojik incelemeler anlaşmalı olduğumuz Konusunda çok deneyimli ve uzman Prof.Dr.Veteriner hekim patologlar tarafından yapılmaktadır..

Laboratuvarımız dostlarınızın problemlerinin teşhis edilebilmesi için gerekli tüm kan ve idrar tahlillerini kendi bünyesinde gerçekleştirebilen az sayıdaki veteriner sağlık merkezinden biridir.Tüm dünyada kendini Veteriner Laboratuvarda ispatlamış olan İDEXX firmasının laboratuar sistemi polikliniğimizde kurulmuştur.Bu sistem İDEXX’in VetLab Station sistemi ile birbirine bağlanmış ve kalibrasyonları online olarak Kanada zaman zaman Hollandadan yapılmaktadır.Bu sistem içerisinde IDEXX laser Cyte, IDEXX VET TEST 8008,VET LAB UA cihazlarından oluşmaktadır.

Hemogram (tam kan sayımı)veteriner kullanım için üretilmiş IDEXX laser Cyte cihazı ile yapılmaktadır.Bunda 24 değişik parametreye bakılmaktadır.

Vettown Veteriner Kliniği biyokimsayal kan analizleri için veteriner kullanım için üretilmiş IDEXX VET TEST 8008 cihazı ve MİCROLAB 200 spectrofotometre kullanılmaktadır. Bu testlerle hastalarımızın böbrek ve karaciğer fonksiyonlarını, kan şeker seviyelerini(Glukoz), Ca,Kollesterol, trigliserit,Amonyak,BUN,Kreatin ,Fosfor,Total protein,Amilaz,Lipaz,Laktik asit,CK,ALP,AST,GGT,LDH,,albumin,globulin, değerleri ,İdrarda İdrar protein keratin oranı v.b. çok kısa sürede test edebiliyoruz.ve böylece birçok organın durumu hakkında bilgi edinebiliyoruz.

VET LAB UA cihazında tam idrar muayenesi yapılmaktadır.

YOĞUN BAKIM

Hasta veya Operasyon sonrası minik dostlarımız yoğun bakım bölümünde 24 saat Veteriner Hekim gözetimi altında tutulmakta ve tedavileri, post operatif bakımları gerçekleştirilmektedir. Yoğun bakım ünitesi barınakları tamamen paslanmaz çelikten onların rahat edebileceği boyutlarda yapılmıştır. Yoğun bakımımıza 5 köpek 5 kedi aynı anda hospitalize edebilmekteyiz.Operasyon sonrası kritik durumdaki hastalarımız için, veteriner kullanımına özel olarak hazırlanmış VETARİO Yoğun bakım ünitesi kullanılarak hastalarımızın oksijenizasyonu, nem dengesi ve nebulizasyonu sağlanmakta, vücut ısıları kontrol altında tutulmaktadır.

KORUYUCU HEKİMLİK

Koruyucu hekimlik hijyenden başlayarak beslenme , aşılama ve antiparaziter tedavileri içeren geniş yelpazesi olan önemli konulardır. Biz Vettown Veteriner Kliniği olarak polikliniğimizin kapısından ve içeride tüm salonlarımızda kullandığımız ekipmanlarda maxsimum hijyene önem vermekteyiz.Böylece poliklinik içerisinde kontaminasyon riski ortadan kaldırılmaktadır

Vettown Veteriner Kliniğinde tüm hastalarının aşılama ve paraziter mücadele programları bilgisayar programımıza kaydedilir ve bu program tarafından takip edilir. Hasta sahiplerimiz kedi ve köpeklerinin aşılama programları konusunda telefon veya e-mail yolu ile randevuları zamanı geldiğinde hasta sahiplerimize hatırlatılır.hazırladığımız çeşitli bilgilendirici broşürler ve hekim muayenesi sırasında hekimlerimiz tarafından Hijene özen gösterilmesinin önemi, Aşılamaların, iç ve dış paraziter uygulamaların düzenli takiplerinin yapılması ve düzenli sağlık taramaları ile erken teşhisin sağlanması hastalarımızın daha sağlıklı, daha uzun, daha konforlu bir yaşam sürmeleri için hasta sahiplerimiz bilgilendirilmektedir.

KEDİ PANSİYONU

Kediler yaşadıkları ortama sahip çıkan ve o ortamdan ayrılmaktan hoşlanmayan canlılardır. Pansiyonumuzdaki ana tema bu prensip üzerine kurulmuştur.Meslek hayatımız da gözlemlediğimiz gelişmeler sonucunda böyle bir pansiyonu oluşturduk.

Kediler burada daha sosyal olmayı öğreniyorlar.

Biliyorsunuz her sokağın kendine ait kedisi vardır. Bir kedinin başka sokağa gelip avlanması yaşaması veya çapkınlık yapması çok ciddi mücadeleler sonucunda kendini kabullendirmesi ile olur. Sokaktaki bu mücadele bazen ölümle bile sonuçlanabilmektedir. Kediler anlaşıldığı gibi kendi ortamlarına başka canlıların girmesinden pek hoşlanmazlar. Fakat bizim burası onlar için yabancı bir ortam olduğundan burada başka kedilerle ayını ortamda yaşamayı öğreniyorlar veya birbirlerini görmemezlikten geliyorlar. Burada her kediye ait bir ev var ve ev sayısı kadar kediyi pansiyonumuza kabul ediyoruz. İlk gün genelde evlerden birisine sahiplenip ortamı tanımaları ve o ortama adaptasyonla geçiriyorlar. Zaman zaman kavgalar olmuyor değil o zaman biz kavganın nedenini anlamaya çalışıyoruz. Eğer başarısız olursak kavgayı çıkaranı maalesef ayırmak zorunda kalıyoruz. Bazen birkaç kedi grup oluşturup diğer yeni gelen kediyi kabul etmek istemiyorlar. O zaman bu grubu ayırıp grubun her bir elemanı ile yeni geleni tanıştırıyoruz ve ona en çok sevebileceği oyuncak,ödül şekerlemeleri veya mama vererek” bir nevi terapi yapıyoruz” ona iyi kedi olursa bunlara sahip olabileceğini öğretiyoruz. Böylece onun daha sosyal bir yaşamın penceresini açmasına yardımcı oluyoruz. Bu işlemler yapılırken mutlaka yanında bir hekim arkadaşımız bulunmaktadır. Bazen klasik müzik dinletiyoruz o zaman dahi rahatlıyorlar.

Pansiyonumuz bir oda şeklinde kedilerin rahatlıkla tırmanabilecekleri odalar ve evlerden oluşuyor.

Hangi koşullarda kabul ediyoruz ?

Tüm aşıları tamamlanmış (Kuduz,karma,leukemia),antiparaziter tedavileri ve pire mücadeleleri yapılmış sağlık olarak herhangi bir problemi olmayan kedileri kabul ediyoruz. Kabul etmeden genel bir muayeneden geçirerek kabul edip edemeyeceğimize karar veriyoruz. Kızgınlık dönemindeki dişi veya erkekleri kabul etmiyoruz. Kısırlaştırılmış kediler her zaman tercih nedenimizdir.

Mutlaka rezervasyon yapılması gerekiyor.

PET KUAFÖRÜ

Randevu alınarak minik dostlarınız hijyenik koşullarda anestezi kullanılmadan traş ve banyo ile güzelleştiriyoruz.

PET SHOP

Pet shop’ bölümünde geniş ürün yelpazesi ile minik dostlarınızın profesyonel hazırmamaları,diyet mamaları ve her türlü pet aksesuarlarını haftanın 7 günü 24 saat temin edebilmektesiniz.

Göktürk merkez mah. Hacı Ahmet cad. No:3/C EYÜP/İSTANBUL
İletişim; 0212 322 38 39
0530 322 00 79